Speltips

All in på Sveriges bästa lag!

Oddset ® 6 maj, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: All in på Sveriges bästa lag!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Söndagen har en storstadsmatch från Allsvenskan på menyn och detta i Malmö där formsvaga AIK gästar. Jag går ”all in” på Sveriges bästa lag!

MFF har öppnat Allsvenskan 2023med stil och de presterar riktigt bra fotboll. När de rekryterade Henrik Rydström som ny huvudtränare så hade man ju också på känn att MFF skulle lyfta igen. Rydström gjorde riktigt bra jobb i Kalmar och när han då skulle få ett än bättre spelarmaterial till sitt förfogande kunde man ju bara ana hur det skulle gå. Jag ser Rydström som en svensk förbundskapten så småningom, men först ska han vinna titlar med Malmö FF och allra närmast få ett formsvagt AIK att må än sämre än vad de redagen gör.

AIK har inte alls imponerat hittills och när man nu har två raka 0-0-matcher bakom sig mot först Sirius och därefter Mjällby är det kanske inte det roligaste att nu möta detta MFF på bortaplan dessutom. Oddset på rak hemmaseger är inte skyhögt, men det är bra nog för att jag ska lira och här ser jag inget annat framför mig än att hemmalaget fortsätter övertyga.

Lycka till med era spel.

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll