Speltips

Dagens Dubbel Bergsåker 240217

Dagens Dubbel ® 15 februari, 2024 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Bergsåker 240217

Stort grattis till er som var med på V64:an på Östersund som betalade ca: 22.000 kr tillbaka i tisdags, en andel kostade 50 kr och gav ca: 1800 kr tillbaka. Vi hoppas på ännu bättre tillbaka denna lördag då vi är på hemmaplan och njuter av bra sport och grym mat och dryck i restaurangen som numera drivs i egen regi och jag kan varmt rekommendera ett besök där. Åter till spelet och mina DD-tankar som ni finner nedan:

DD1: Ett rivigt kortlopp där starten blir viktig. Håller 1 Erjon som spetsfavorit och leder länge, men det som gnager lite är att det lär bli pressgurka hela vägen då jag tror att 3 Judge Dredd Sisu kommer trycka upp farten utvändigt och då kan det bli möra ben till slut. Det gynnar 4 Never To Young som ser ut att vara i knallform och får bike på denna gång. Streckar även 5 Benchmark som gick i mål med sparat senast och såg smällfin ut. 3 streck i DD1!

DD2: Här kommer ett av mina långskott denna lördag, 5 Sally Maclennane. Hästen är i knallform och gick i mål med sparat på Axevalla. Visst är de tufft emot denna gång, men vi får en häst i form och kusken vann lopp så sent som i tisdags och det kan gå med lite tempo på grejerna här vilket vi kan få med It´s Peppertime med. Det skulle även gynna 12 Underbarosåfin som avslutade grymt bra senast och skulle vara gynnad av det förmodade tempot här. Roligt lås i jakten på fina DD-odds!

Jag gör som vanligt andelar på V75 tillsammans med mina kollegor som ni hittar här om ni vill spela med oss denna jackpotomgång!

DD-förslaget: 1,4,5-5,12*30kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund