Speltips

Dagens Dubbel Boden 230617

Dagens Dubbel ® 16 juni, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Boden 230617

En spännande lördagkväll väntar med fin sport från Boden, observera att V75 börjar 20:30 denna lördag så ladda kylen, grillen och köp en andel på V75 så siktar vi på en grym kväll. Mina DD-tankar finner ni nedan:

DD1: Ett öppet stolopp där jag tar en ”rå” och chansspikar 1 Olea Håleryd på läget och dold form i resutlatraden. Ove är startsnabb och jag tror att han tar spets med Olea och därifrån skall hon slås. Får sämst rygg ledaren så ett fint lopp är hon garanterad. 5-6% på V75 i skrivande stund är ruskigt spännande. Hela vägen Ove!!

DD2: Norrbottens Stora Pris och fin sport att vänta. 1 Francesco Zet blir svårslagen trots att det finns viss risk att han blir över från start, men detta löser Örjan oavsett. Han rycker i högertömen och sitter i andraspår direkt om spets missas. En världsartist är det tal om och han lägger in detta!

Andelar till V75 hittar ni här om ni vill spela med mig eller någon kollega från Bergsåker. Jag var ytterst nära att sätta V86 i onsdags, men klev dessvärre av i sista på stora systemet, men ett skapligt netto blev det trots allt.

DD-förslaget: 1-1*100 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund