Speltips

Dagens Dubbel Halmstad 230128

Dagens Dubbel ® 28 januari, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Halmstad 230128

Först vill jag bara inleda med att gratulera alla som var med på V86-vinsten i onsdags, fantastiskt roligt med över 410.000kr inspelat på systemet där varje andel gav över 20.000kr tillbaka på satsade 55kr! Tack för alla glada tillrop under veckan, det värmer verkligen.

Nu till dagens tävlingar i Halmstad och mina DD-tankar som ni finner nedan:

DD1: Ett öppet stolopp där det inte är alldeles enkelt att bena ut utgången av loppet. Spetsfavorit är dock 3 Wilma Töll och från ledningen blir hon svårtuggad. Vill dock inte spricka på mitt miljondrag i omgången, 2 Lilo Love som satt fast med sparat senast och såg tankad ut….rygg ledaren och lucka i tid idag så kan det smälla till härligt % på v75 och smaskiga DD-odds! Spelar dock inte utan 13 Olga Utca som verkligen hittat formen och stämmer det bara på vägen så biter hennes avslutning rejält här.

DD2: Här har 4 Unique Creation imponerat i två raka för Johan Untersteiner och jag bedömer honom som den häst med bäst segerchans i detta lopp och spikar på DD då jag tror att han kan vinna även från utvändigt ledaren här med tanke på intrycket hästen gett på slutet, även om motståndet är hårdare idag. DD-spik!

Jag gör andelar på V75 idag tillsammans med mina Bergsåkerskollegor, ni hittar dom här om ni vill spela med oss. Har även släppt mina V86-andelar till på onsdag…

DD-förslaget: 2,3,13-4*50 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund