Speltips

Dagens Dubbel lördag – Speltips med Berglund

Dagens Dubbel ®V75 ® 1 april, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel lördag - Speltips med Berglund

Stort grattis till er som ryggade förra lördagens raka DD till drygt 12 ggr pengarna, den satt fint! Denna vecka är det Åby som står som värd för STL och V75 och mina DD-tankar finner ni nedan:

DD1: Ett oerhört öppet stolopp där jag låser på tre hästar som är spelade till under 10% på V75 just nu och ger fina DD-odds. Första strecket får 7 Pam Trot som får Magnus A Djuse upp och som sköt till bra i senaste starten efter sen lucka. Nästa streck 3 Quuen som öppnar snabbt, men är bäst i ryggar och det passar ju bra på Åby med open stretch. Barfota runt om är intressant. Sista strecket får 15 Precious Lane som gick bra på den tunga banan i Norge senast och som får tävla barfota nu och med lite stäm på vägen fäller hon många här.

DD2: Här lär det gå undan från start över korta häcken och det tror jag gynnar 6 Lozano Di Quattro som är en riktig skjutare. Jag hoppas att man inte laddar för fullt här utan låter de andra köra romen av sig och sedan blir han oerhört tung att stå emot till slut. Enbart 25% på V75 är märkligt, detta är en häst som kommer att vara med i betydligt värre sammanhang bara han får vara hel och frisk. SPIK!

Jag gör som vanligt andelar på V75 tillsammans med mina kollegor som ni hittar här om ni vill spela med oss.

DD-förslaget: 3,7,15-6*30 kr

Lycka till!

/Berglund

Fredrik Berglund's andelsspel

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund