Speltips

Dagens Dubbel Solvalla 231014

Dagens Dubbel ® 12 oktober, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Solvalla 231014

Vilken travdag vi har att se fram emot denna lördag kamrater! Bara topplopp på agendan och nu njuter vi travnördar. Självklart kommer jag att vara på plats och nedan finner ni mina korta DD-tankar denna lördag:

DD1: Svenskt Travkriterium och toppklass på dessa treåringar. Nurmos har tre stycken obesegrade hästar med i loppet och jag tror att 2 Fame And Glory fortsatt kommer att vara obesegrad efter lördagen. Han har imponerat på mig sedan han började tävla och jag tror att han är den tuffaste hästen i detta fält och sitter också perfekt till i andraspår direkt. Björn Goop gungar in honom över Solvallas upplopp och jag jublar från Kongressen är planen!

DD2: Silverdivisionens final och här tror jag att Wäjersten spetsar med 3 Mellby Joker och då blir han svårslagen. Märkligt lite spelad (5-6% på V75 nu) och klart spelvärd. Dubblar dock med ) 9 Castor The Star som varit ifrån ett tag, men har en oerhört hög lägstanivå och har rygg på två bra hästar och sviker min tipsetta så tror jag att Castor är värst emot. DD-lås!

Jag gör andelar på V75 tillsammans med mina kollegor på Bergsåker som ni hittar här om ni vill spela med oss.

DD-förslaget:2-3,9*50 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund