Speltips

Dagens Speltips – Luton löser sin första pinne ikväll! – Fredag 1/9

Topptipset ® 1 september, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Dagens Speltips - Luton löser sin första pinne ikväll! - Fredag 1/9
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Gårdagens speltips där vi värdespika Häcken satt som en fläskläpp. Dock sprack Topptipskupongen på Ajax som inte alls gick att känna igen.
Getingarna gjorde precis det dom behövde göra och Sadic avgjorde matchen redan i första halvlek med sina två mål. Till slut slutade bataljen 1-3.

Dagens kupong bjuder på Serie A, Premier League, Ligue 1, La Liga, Damallsvenskan och Superettan. Och vi har hittat vårt måstestreck i Premier League!

Nykomlingarna Luton har ännu inte lyckats spela till sig någon poäng i ligan, medan förra säsongen i Championship så var man otroligt stabila. Klar klasskillnad på lagen nu givetvis men jag tror de börjar bli varma i kläderna nu och redo att spräcka nollan.

Deras största styrka har alltid varit deras stabila spel bakåt. De släpper inte till speciellt mycket och för ett lag som West Ham kommer det bli ett stort problem.

När Topptipset och Svenskaspel slänger in en kvarts miljon extra i dagens omgång så garderar vi givetvis gästande West Ham som i skrivandes stund streckas upp mot 65%. Krysset blir utgången sen jobbar vi oss öster ut, gärna samtliga markeringar. Nu kör vi.

Vill du vara med på Topptipset så klickar du bara på länken nedan. 45kr och 8 andelar.

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson