Speltips

DD Eskilstuna 19/7-23 med Axevalla-Carlson

Dagens Dubbel ® 19 juli, 2023 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: DD Eskilstuna 19/7-23 med Axevalla-Carlson

Gårdagens DD-spik Network Eagle blev struken under eftermiddagen och jag upptäckte det för sent för att ändra. Därmed blev det inget spel… Ikväll är det Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som kör sin numera klassiska onsdag med bl.a ICA Maxis fyraåringstest som given höjdpunkt. Trots att det är jackpot på V86 så håller jag mig till DD den här veckan för att koncentrera mig fullt ut på Axevallas tävlingar den kommande helgen. Nu kör vi!

DD-1, ICA Maxi Eskilstuna Fyraåringstest, 2640a:

Ett riktigt fint lopp där några bara vill testa av om hästen klarar lång distans, medan andra vill sätta sig i respekt inför Derbykvalen om en dryg månad. Tipsettan till 3 Excusez Moi som imponerade stort senast då han sprängde fältet sista 700 och såg lysande ut. Gör han om den insatsen så är han med i segerstriden här också. 6 Demon är i fortsatt bra form och klarar distansen. Går alltid vasst till slut och kan dyka upp i segerstriden. 2 Dubai Kronos gjorde ett enormt bra lopp senast och gick undan till en enkel seger. Han har styrkan som krävs och hittar han en bra position är han med i matchen även här. Sista strecket är lite med hjärtat, men jag kan inte släppa 8 Barack Face som har skyhög kapacitet de dagar han fungerar fullt ut. Läget gör förmodligen att det blir en stillsam resa bland de sista i fältet, men får Adrian för sig att tävla fäller man många till slut.

Rank: 3-6-2-8-5-9-4-1-7-10

DD-2, Gregers minne, Diamantstoet, 2140:

7 Jes Angel har hittat en ordentlig formtopp och har aldrig varit bättre. Avslutade riktigt bra senast och såg fortsatt fin ut. Här gäller det att kliva iväg i trav från start och hitta en bra position, för att sedan attackera med 600 kvar och blåsa ner alla över upploppet. Kan det vara så enkelt? Förmodligen inte, men hon har visat både form och fart för att vinna ett sådant här lopp och jag tror hon gör det, bara Ulf inte somnar…

Rank: 7-4-6-5-13-1-12-15-10-8-9-3-2-11-14

DD-förslaget:

Jag påminner också om mina V75-system till lördagen. ”Carlsons V75” öppnas som vanligt natten mot lördag, medan ”Carlsons special” redan är öppnat. Det systemet säljs i 10 andelar á 450:- och är exklusivt, dvs att det inte varvas. Tanken här är att jag ska yra runt på stallbacken under lördagen för att få in lite info och även kolla värmningar och sedan blanda ihop det med mina egna idéer. Ni hittar till ”Carlsons special” via denna direktlänken.

Lycka till med liren!

Se fler andelsspel från Niclas Carlson