Speltips

Dubbel från Hockey-VM

Oddset ® 14 maj, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Dubbel från Hockey-VM
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Det pågår ett hockey-VM och solen skiner så det börjar närma sig sommar med stormsteg. Riktigt trevlig helgväder och vad passar då bättre än att avsluta helgen med lite hockey?

Här är min dubbel från hockey-VM idag.

Schweiz imponerade kraftigt i premiären och körde över Slovenien med 7-0. Norge väntar nu i omgång två och ja, det är ett revanschsuget Norge då de kammade en poäng i premiären mot Kazakstan där de föll med 4-3. Nu kommer både Norge och Schweiz jaga full pott och jag tror på en mycket sevärd historia där målen trillar in!

***

Senare ikväll gör Sverige sin andra VM-match och detta mot lilla Österrike. Det blev seger i premiären med 1-0 och det mot Tyskland. Nu ska det bli ”åka av” och denna match bör tas hem relativt enkelt. Imorgon redan väntar tuffare motstånd i form av värdnationen Finland och en perfekt uppladdning inför den matchen är att bjuda på målfest idag för att få igång offeniven.

***

Dagens dubbel från hockey-VM är alltså målspel. Jag tror och hoppas på målrika matcher och spelar denna kombo med detta odds hos Svenska Spel.

Lycka till idag!

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll