Speltips

EM-Tipset: Analys och System

Europatipset ® 19 juni, 2024 Tips av: Johan Ulvestål
Tips av: EM-Tipset: Analys och System
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Då var det dags för ett nytt EM-Tips som dessutom kryddas av en Jackpot på 4 Miljoner!! Min analysen är genomförd och här nedan kan Ni läsa mina tankar i korthet inför omgången. Längre ner finner Ni mina preliminära rader samt länk till mina system. Nu Kör Vi!

1.Tyskland – Ungern: 1X2

Tyskland fick en smakstart på turneringen och vann med hela 5-1 mot Skottland. Skottland var långt ifrån bra så jag väntar med att lovorda dem. Ungern hade jag  däremot STORA förväntningar på och förlusten mot Schweiz var minst sagt en missräkning. Tror Ungern kommer ut som ett helt nytt lag och med tanke på att båda lagen är relativt nöjda med ett kryss så blir det mitt utgångstecken. Dessutom är  Tyskland streckad i skrivande stund till 93%, så spelvärde saknas. Helgardera!

2. Skottland – Schweiz: X2

Skottland var tyvärr mediokra mot Tyskland och föll som ett korthus i samband med att Tyskland tog en tidig ledning. Schweiz såg bättre ut än vad jag trodde och skall minst sagt ha favoritskapet. 2:an är given, fast garderar ändå med ett X då båda lagen är ganska nöjda med delad pott.

3. Slovenien – Serbien: 2

Slovenien gjorde ett bra dagsverke mot Danmark och efter kvitteringen hade de chanser att till och med vinna matchen.. Serbien gjorde det mesta rätt mot England förutom mål. De såg lika vassa ut som jag misstänkte och tror att de kan gå en bit i denna turnering. Tror Serbien avväpnar Slovenien och slösar inga garderingsstreck. Spik!

4. Danmark – England X2

Danmark såg lite menlösa ut och var en besvikelse mot Slovenien. Nu är det upp till bevis mot ett offensivt starkt England som efter lite slit lyckades besegra Serbien. England får tipset, men med tanke på att Danmark är i behov av poäng så följer även X:et med.

5. Spanien – Italien: 1X2

Spanien såg läckra ut mot Kroatien och triumferande med hela 3-0. De visade verkligen prov på speed, teknik och fantasi – var dessutom otroligt effektiva. Italien hade jag rankat ner en hel del inför turneringen. Deras lag har ingen stjärnglans, men visade minst sagt upp en imponerande lagmoral när de vände och vann mot Albanien. Fick en känslan att det passar Italien som handen i handsken att slå i underläge. Spanien skall vara favoriter och 1:an är mitt utgångstecken, men helgarderingen är given..

6. Slovakien – Ukraina: 2

Slovakien besegrade senast åldermännen från Belgien medan Ukraina fick storstryk (0-3) av Rumänien. Ukraina var en stor besvikelse och behöver höja sig ett par klasser för att ta sig vidare. Jag tror de lyckas  och när de inte blir överspelade så är spiken given.

7. Polen – Österrike: 2

Båda dessa lag förlorade sina inledande matcher med uddamålet –  Polen fick se sig besegrade av Nederländerna medan Frankrike inkasserade tre poäng mot Österrike. Österrike imponerade stort mot självaste Frankrike och har en känsla att de kommer otroligt laddade till denna drabbning. Jag håller dem som de bättre laget och när de dessutom  blir jämnstreckade är saken klar – Spik!

8. Nederländerna – Frankrike: 1X2

En tidig gruppfinal och här skall förstås Frankrike vara favoriter, fast Nederländerna får man aldrig nonchalera helt. Utgångstecknet är 2:an men råder Er att tidigt ta med samtliga tecken.

9. Georgien – Tjeckien: 1X2

Tjeckien har i skrivande stund inte spelat sin första match i turneringen (mot Portugal). Detta gör matchen extra oviss.. Georgien förlorade visserligen mot Turkiet men föll men flaggan i topp och var ytterst nära att kvittera i slutminuten. Håller ändå Tjeckien som det bättre laget och kommer med största sannolikhet ha mycket boll, medan Georgien kommer satsa på omställningar. 2:an är utgångsstrecket men både 1:an och X:et plockas med tidigt.

10. Turkiet – Portugal: 2

Turkiet har ett intressant lag och med lite självförtroende har de stora  möjligheter att gå en bit i turneringen. Offensivt ser det högintressant ut för Turkiet, medan defensiven har väldigt mer att önska. De besegrade visserligen Georgien men försvaret hade STORA  problem. Portugal är ett komplett lag som kommer bli en svår nöt att knäcka för alla lag. Tror Turkiet är numret för litet och har svårt att se att Turkiets defensiv pallar  för trycket, så Turkiet får inkassera sina poäng i övriga matcher. Portugal streckas till över 80% men men…. Spik

11. Belgien – Rumänien: 2 (1X2)

Som jag skrev innan turneringen så rådde en fiaskostämpel över åldermännen från Belgien. Och mycket riktigt inledde de med en förlust mot Slovakien. Rumänien är ett lag som inte består av några fixstjärnor, men däremot är det ett starkt kolleltiv – ett lag som minst sagt kämpar för varandra och det finns både speed och teknik i laget. Jag tror inte alls på Belgien och ger mitt fulla förtroende till Rumänien. 2:an streckas först och chansspiken är inte långt borta. Garderar man denna match är det helgardering som gäller.

12. Schweiz – Tyskland: 1X2

Här inleds sista omgången i gruppspelet och det väldigt svårt att analysera denna match – då vi inte vet om något av lagen redan är klara gruppsegrare. I så fall kan det roteras rejält i startelvan.. Båda lagen står just nu på tre poäng och  Motivation slår alltid Klass.. Det smartaste man kan göra är att helgardera och gå vidare.

13. Skottland – Ungern: 2

Skottland var som sagt en besvikelse i premiären, däremot är deras supportrarna i världsklass – vilken stämning de skapar.  Ungern håller jag som sagt högt och hoppas och tror att den sämre insatsen mot Schweiz inte upprepas. Så länge Skottland håller jämna steg lär de kämpa tills de stupar. Tror ändå det blir svårt när Ungern är i poängbehov. När de dessutom är jämnstreckade är saken klar – Spik!

Länk och Spelförslag, Spelstopp: 20:54

Helgarderat med Ulvestål, 125:-/andel med 12 RÄTTSGARANTI (Reducerat): Ramen består av 4 st helgarderade matcher och utöver det blir det 3 st matematiska helgarderingar, 2 st matematiska halvgarderingar samt fyra stycken singelstreck. https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel/spel/1369976/6053133

Halvgarderat med Ulvestål”, 95:-/andel med 12 RÄTTSGARANTI (Reducerat): Ramen består av 7 st halvgarderade matcher och utöver det blir det 6 st matematiska Halvgarderingar – vilket innebär att samtliga matcher består av en halvgardering. Här finns utrymme för många skrällstreck och systemet består av 12 st unika andelar. https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel/spel/185102/6053130

Välkomna!

/ Johan Ulvestål

Johan Ulvestål's andelsspel

Se fler andelsspel från Johan Ulvestål