Speltips

EM-Tipset med Ulvestål: Analys och System

Europatipset ®Topptipset ® 14 juni, 2024 Tips av: Johan Ulvestål
Tips av: EM-Tipset med Ulvestål: Analys och System
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Då var det äntligen dags att dra igång EM och har den där sköna magkänslan i kroppen, så kan inte annat än vara Superladdad!

🤑🤑 Jackpot: 4.000.000!!! 🤑🤑

Analysen är genomförd och här nedan kan Ni läsa mina tankar inför omgången. Längre ner finner Ni mina preliminära rader samt mina preliminära system. Nu Kör Vi!

1. Tyskland – Skottland: 1X

”Allt talar för Tyskland, men men…”

  EM Premiär inför fullsatta läktare mot ett Skottland som inte rosat marknaden. Allt talar för lagmaskinen Tyskland men skulle Skottlnad hålla 0-0 en bit in i andrahalvlek kan nerverkna börja spela Tyskland ett spratt. 1:an är troligen men garderar med ett X som kan rensa friskt i kupong högen.

  2.Ungern – Schweiz: 1 (1X2)

  ”Chansspiken Lockar”

  Schweiz är oddsfavorit, vilket i mina ögon är en favorit i stor fara. Håller Ungern som det bättre laget och chansspiken kittlar. 1:an går först, men den som har råd bör nog ta med samtliga tecken.

  3. Spanien – Kroatien: 1X2

  ”Hunger vs Rutin”

  Ett ungt hungrigt Spanien skall vara favoriter mot åldermännen från Kroatien. 1:an först, men ändå totalt ovisst och en helgardering är att rekommendera.

  4. Italien – Albanien: 1X2

  ”Italien Skrämmer inte Europa”

   Italien som på pappret inte har ett lag som skrämmer Europa och då är en helgardering på sin plats när de streckas en bit över 80%.

   5. Polen – Nederländerna: 2

   ”Spikar emot när Lewandowski saknas”

   Avsaknaden av Lewandowski är enorm!! Självklart är inte Polen slagna på förhand, men kommer få det kämpigt. Jag singlar av den anledningen 2:an.

   6. Slovenien – Danmark: 2

   ”Danmark höjer sig en Nivå”

    En normal dag är Danmark det bättre laget, men imponerade inte direkt i matcherna mot Sverige och Norge. Tror ändå att de höjer sig en nivå när det väl gäller och inkasserade tr poäng..Vid gardering är det främst X:et som skall plockas med.

    7. Serbien – England: 12

    ”Får England Problem att hålla tätt?”

     England är klara odds-favoriter och Svenska Spel erbjuder just nu bleka 1,47. Offensivt har England en slagkraftig trupp, men problemen finns i defensiven.. Mot ett Serbien som hade lekstugan mot Sverige så kan England få problem att hålla tätt. 2: an får tidigt uppbackning av 1:an.

     8. Rumänien – Ukraina: 1X2

     ”Är ett lag som kämpar för varandra”

      Gillar Rumänien, även om truppen inte består av fixstjärnor – så är de ett lag som kämpar för varandra och det kommer de långt på.. Ukraina är de bättre laget och 2:an ritas dit först, men X:et 1:an är tidiga.

      9. Belgien – Slovakien: 1X2

      ”En Tydlig Fiaskostämpel”

      De äldre herrarna i Belgien skall tas sig an ytterligare ett mästerskap och det luktar lite fiasko.. Att stjärnmålvakten Thibaut Courtoisso inte ens är uttagen efter att ha haft en dispyt med förbundskapten det förstärker fiaslostämpeln..Självklart skall de vara favoriter mot ett Slovakien, men X:et och 1:an plockas omgående med.

      10.Österrike – Frankrike: X2

      ”Kan Passa Österrike”

        Ett stjärnspäckat Frankrike skall självklart vara stora favoriter i matchen mot Österrike. Fast ibland kan de krävas någon match innan de kommer upp på sin maxnivå och det kan passa Österrike. Garderar åtminstone 2:an med ett X.

        11. Turkiet – Georgien: 1X2

        ”Ovisst”

         Spännande att beskåda Geogiens första EM-Slutspel. De är defintivt inte slagna på förhand och mot ett Turkiet så garderar jag hela vägen.

         12. Portugal- Tjeckien: 1

         ”Det Råder Klasskillnad”

          Portugal är just nu streckad till 75% och tycker de faktiskt är befogade favoriter och tycker att det ör klasskillnad.. De vinner denna matchen 3 gånger av 4 och då slösar jag inga streck.

          13. Tyskland – Ungern: 1X

          ”Besitter Kvalité”

           Ett Tyskland som kommer gasa för 3 pinnar mot ett Ungern som är mer än nöjda med en pinne. Det är inte fel att spika Tyskland, men tycker ändå Ungern besitter kvalité och plockar där med X:et.

           Länk och Spelförslag, OBS Spelstopp: 20:54

           Helgarderat med Ulvestål, 125:-/andel med 12 RÄTTSGARANTI (Reducerat): Ramen består av 4 st helgarderade matcher och utöver det blir det 3 st matematiska helgarderingar, 2 st matematiska halvgarderingar samt fyra stycken singelstreck. https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel/spel/1369976/6031750

           Halvgarderat med Ulvestål”, 95:-/andel med 12 RÄTTSGARANTI (Reducerat): Ramen består av 7 st halvgarderade matcher och utöver det blir det 6 st matematiska Halvgarderingar – vilket innebär att samtliga matcher består av en halvgardering. Här finns utrymme för många skrällstreck och systemet består av 12 st unika andelar. https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel/spel/185102/6031756?search=torsvik&returnUrl=/hitta-andelsspel

           Halvgarderat Small – Ulvestål”, 57:-/andel: Är ett matematisk system sombestår av 4 st singelstreck och övrig matcher halvgarderas . Här finns utrymme för många skrällstreck och systemet består av 12 st unika andelar. Kostar endast 57:-/Andel. https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel/spel/372856/6031753?returnUrl=/hitta-andelsspel

           På Topp med Ulvestål, 81:-/Andel: Är mitt spelvärda system på Topptipset. Här satsar jag mot de STORA Slantarna och ibland med ett högre radpris för att maximera vinsterna. https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-torsviks-tobak-o-spel/spel/219482/6031759

           Välkomna!!

           / Johan Ulvestål

           Johan Ulvestål's andelsspel

           Se fler andelsspel från Johan Ulvestål