Speltips

En fredagslapp från Tunavallen

Oddset ® 26 maj, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: En fredagslapp från Tunavallen
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Superettan i fokus för undertecknad under fredagskvällen och arenan det händer saker på är Tunavallen. Här är GAIS på besök och ja, det är ett revanschsuget bortalag som bär favoritskapet inför avspark och min idé är att de levererar igen!

GAIS kliver in i denna bortamatch som favoriter och sett till deras säsongsinledning är det fullt förståeligt. AFC Eskilstuna spelade nyligen 1-1 hemma mot Östersund och för GAIS blev det förlust mot Jönköping Södra, så detta möte blir ett intressant sådant mellan två lag som båda går för revansch, men min teori och tanke inför matchstart är att GAIS är det bättre laget för stunden, vilket jag också tror att de visar.

AFC kommer göra match av det och med det sagt tror jag på många mål. Därför väljer jag att rekommendera två spel från matchen och dessa ser ut enligt nedan denna gång.

Jag tycker GAIS sett intressanta ut under inledningen av säsongen och även om de föll senast så har de ett lag av hög klass. AFC har inte riktigt samma nivå på laget och ja, de blir underdogs trots hemmagräs så raka tvåan här är ingen dum tanke!

***

Lycka till och trevlig helg.

JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll