Speltips

Finaldags i Europa League!

Oddset ® 31 maj, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Finaldags i Europa League!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Jaha, då var det dags för finalen av Europa League att gå av stapeln och detta en onsdagskväll i Budapest. Sevilla mot Roma, Spanien mot Italien, och två lag som mer än gärna fixar en efterlängtad titel.

Hur ska detta sluta? Jag har två tips till matchen – ett med lite högre odds och ett lite lägre.

Sista dagen i maj, låt oss avsluta denna snyggt! Vi ska åtminstone försöka och till vår hjälp tar vi den Europa League-final som komma skall från Budapest.

Jag har som jag skrev tidigare hittat två speltips från matchen och dessa ser ut så här:

Jag tror vi kommer få se en jämn match här mellan två lag som mer än gärna fixar en titel. Sevilla har inte haft någon superrolig säsong i La Liga och för Roma är det mycket på spel även i ligan fortfarande, men här och nu är det bara den här finalen som gäller, men det lär absolut inte bli någon målfest så underspelet här är det första givna valet och det trots ett lite lägre odds alltså.

Sedan går jag även in på raka krysset. Jag tror på 0-0 eller möjligen 1-1 och att matchen avgörs under, tja, varför inte en straffläggning? Det är en jämn final och en mycket oviss sådan så detta kan gå hur som helst, men jag blir absolut inte förlorad om det är oavgjort efter 90 minuter + tilläggstid!

***

Lycka till med era spel idag och må bästa lag vinna trofén.

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll