Speltips

Fredagsnöje i Serie B

Oddset ® 2 juni, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Fredagsnöje i Serie B
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Det är italienska andraligan som fångar mitt intresse under fredagen och matchen i fokus hämtas från Serie B där det är slutspelsfotboll som råder. I potten ligger en möjlighet att nå Serie A och jag tror vi bjuds på en målsnål match i detta returmöte.

Detta är alltså returen som väntar. Bari kliver in i underläge med 1-0 och de vet vad som gäller för att hoppet om Serie A ska leva vidare, det är seger – annars är det över.

Sudtirol vann match ett med 1-0 som sagt, men det var Bari som hade mer boll och skapade hyggligt med målchanser, men bollen ville inte in. Nu är det returmöte och hemmaplansfördel. Det kommer förmodligen bli målsnålt igen då båda lagen är mycket medvetna om vad som står på spel och här anser jag att oddset på ”nej” när det kommer till båda lagen gör mål ligger några punkter för högt!

Bari måste vinna, men de som tror på målkalas… de får tänka om. Detta kommer bli en tuff match, men poängtera målsnål och jag har mycket svårt att se resultat som 1-1 eller 2-1. Desto troligare 1-0 eller kanske 2-0…?

***

Lycka till vid rygg.

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll