Speltips

Hämtgurkan – 7-taggare ska fällas!

Oddset ® 25 januari, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Hämtgurkan - 7-taggare ska fällas!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Hämtgurkan hade premiär igår (onsdag) och det blev succé direkt när en femhundring förvandlades till en tusenlapp med hjälp av tre fina handbollsmatcher där favoriterna gjorde vad jag förväntade mig. Därför drar vi nu till med en ny hämtgurka och denna gången ska en sjutaggare fällas!

SHL-trippel till oddset 7,24 – så här ser kupongen ut:

HV71 slåss i botten av tabellen och jagar seger igen. Derbyseger mot IK Oskarshamn senast var livsviktig. Nu väntar Leksand och detta ska HV minsann lösa som hemmalag om de ska försöka spela sig kvar i det svenska finrummet utan negativt kval.

Örebro hade det som de brukar tufft i Göteborg och föll mot Frölunda borta senast. Nu väntar hemmamatch, mot just Oskarshamn. Fördel Örebro? Ja! Detta ska hemmalaget ha bra chans att vinna och jag förväntar mig att de gör det redan under ordinarie speltid.

Skellefteå AIK är tredje och sista valet på denna hockeytrippel. Som hemmalag tror jag att SAIK löser en trepoängare mot ett Frölunda som störs av skador och sjukdomar på tongivande spelare. Skellefteå går för att ta upp kampen med Växjö i toppen och här är det bara tre poäng som gäller.

***

Spela aldrig för mer pengar än vad du har råd att förlora och tänk dig för innan du ryggar. Detta är inget facit, men det är en trippel som jag finner värde i.

Lycka till.

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll