Speltips

Heja Sverige!

Oddset ® 19 maj, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Heja Sverige!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Hockey-VM fångar mitt intresse på lördagen och detta när Sverige är i farten mot Frankrike. Det som komma skall är en blågul uppvisning där Sverige just nu behöver ta in en poäng på suveräna USA som vunnit allt. Motståndare denna gång för svensk del är Frankrike och jag vet i tusan hur mycket motstånd det faktiskt blir…

Sverige är såklart det bättre laget i den här matchen och segerchansen är mer än bra. Frankrike har som ni säkerligen vet ingen superklass på sitt manskap inom ishockey och mot ett desto skickligare Tre Kronor som alltså har en förstaplats i gruppen att tävla om kommer Frankrike få det tufft att stå emot.

Mitt speltips? Att en motiverad lirare i Sverige presenterar sig som målskytt.

Leo Carlsson är en personlig favorit. Han är här för att han älskar det han gör och han spelar med riktigt duktiga lirare på den här nivån och jag är faktiskt lite förvånad att vi får ett odds på den här nivån när det kommer till Leo Carlsson som målskytt. Detta är såklart en match Sverige ska vinna och är spelhumöret på topp, ja då kan det bli målfest och då tror jag även att Carlsson har bra chans att leverera mål igen!

***

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll