Speltips

Hundringen – NHL-trippel

Oddset ® 23 november, 2022 Tips av: Johan Videll
Tips av: Hundringen - NHL-trippel
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Hej, hej och hallå!

Jag har en hundring att spendera och detta på NHL natten till torsdag. Det är hela 15 matcher i utbudet och jag har alltså valt ut tre stycken. Kupongen, vill ni se den? Den kommer här!

Motiveringarna är enkla (och glasklara!).

Vegas är bra – de är till och med bra nog för att kallas topplag. Hemma släpper de inte många poäng och säkerligen inte fler än nödvändigt mot Ottawa som inte riktigt håller samma nivå som hemmalaget i Las Vegas.

***

Anaheim har inte kuggat igång och i natt möter de ett Rangers som hör till de bättre lagen och där en viss Zibanejad sticker ut. Rangers har fler än svensken som presenterar sig regelbundet och mot ett Anaheim som inte är på samma nivå ska NYR ha bra chans även om det är bortais som väntar dem här.

***

Colorado hemma i Denver och motståndarlag denna gång är Vancouver. Hemmalaget är givetvis favoriter och det kommer de vara mot många lag den här säsongen när det är Denver som spelplats. Colorado har ett slagkraftigt lag och bra form. Hemma får de mitt förtroende, men jag väljer moneyline till okej odds då det alltså är en trippel som gäller denna gång.

***

Lycka till med era ev. spel och hoppas ni väljer att ta rygg på denna lapp, för den kan bli dundersuccé – tror jag! 😀

// JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll