Speltips

Kittlande odds på motiverat Blackburn!

Oddset ® 24 april, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Kittlande odds på motiverat Blackburn!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Tisdagen har engelsk klubblagsfotboll på menyn och jag har hittat ett intressant spel i mötet mellan Blackburn och Burnley där en ”högoddsare” ska jobbas in!

Förutsättningarna inför avspark? Glasklara.

Burnley, har redan spelat till sig ett Premier League-kontrakt så för deras del är det inget direkt värde kvar, mer än att visa upp sig och det gör de ju bra, såklart. De är utan tvekan det bästa laget i serien, men här möter de ett Blackburn som har allt att spela för och jag förväntar mig att hemmalaget tar chansen här.

Blackburn är i ett läge där de just nu jagar närkontakt med playoff-lagen. De står förvisso på lika många poäng som nuvarande tabellsexan Sunderland så de är i allra högsta grad med i racet om ett möjligt Premier League-kontrakt nästa säsong och en seger hemma mot ligans bästa lag skulle verkligen ge dem en bra skjuts både i tabell och självförtroende!

Jag tycker vi får ett lite väl vasst odds på hemmalaget här och då gårdagens rek med över 2,5 mål i Östersund – Skövde AIK letade sig in till fina 1.96 väljer jag att gå in ”halvtungt” på detta högodds-spel och så hoppas jag stenhårt att ett motiverat hemmalag får seriens bästa lag på fall här.

Lycka till vid rygg!

@johan_videll på Twitter.

Se fler andelsspel från Johan Videll