Speltips

Lördagskaoset

V75 ® 25 september, 2023 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: Lördagskaoset

Direkt efter V4-4, strax innan kl 16, gick jag in på atg.se och konstaterade glädjande att mitt andelssystem var slutsålt. Men själva systemet var borta! Redan då anade jag vad som var på väg att hända och efter ett misslyckat försök med att gå tillbaka och in på mitt system igen så försvann sedan alla chanser när det inte gick att logga in alls. Tiden gick och trots väldigt många försök att komma in på atg.se så gick det helt enkelt inte. När de så släppte iväg V75-1 var det kört.

När då 4-procentaren Rendez Vous vann V75-1 fick jag en olustig känsla. Jag hade ju med den på fyra hästar, är det idag som stjärnorna står rätt och allt sitter? Det blev inte bättre när Lipton Scott vann V75-2, den var ju också med på systemet. När sedan Charmant De Zack inte förmådde att plocka ner Missle Hill från dödens kunde jag andas ut. Chansen till sju rätt var borta. Därefter satt ju Global Collection fast 15 meter för länge för att hinna fram och chansen till sex rätt var också borta. Missförstå mig rätt nu, men det var riktigt sköna minuter när systemet sprack…

Sedan fick man höra samma gamla repade skiva igen från ATG. ”Vi beklagar, det är tråkigt, vi gör vad vi kan”. Vem bryr sig om det då? Ni har redan förstört en helt lördag med att eran sida inte klarar av en vanlig V75-lördag! Hade det varit en jättejackpot eller någon storhelg, så hade jag haft lite mer förståelse, men nu var det inte så. Tyvärr är det nog inte sista gången det här händer.

Då frågar sig en del varför man inte lämnar in tidigare? Jo, dels var mitt system inte fullt förrän strax innan kl 16, dels så väntar jag alltid till ca 20 min innan start pga ev strykningar. En strykning kan ändra ett lopp totalt och har man då lämnat in sitter man kanske med Svarte Petter på hand istället. Så jag kommer fortsätta att lämna in runt 20 minuter innan start. Jag hoppas dock att ATG skärper till sig en gång för alla och levererar det vi kunder kräver.

/Niclas

Niclas Carlson's andelsspel

Se fler andelsspel från Niclas Carlson