Speltips

Målrik måndagskväll i Jämtland

Oddset ® 23 april, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Målrik måndagskväll i Jämtland
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

På Jämtkraft Arena ska Skövde AIK möta Östersunds FK när Superettan rullar vidare. På förhand är det inget snack om saken utan här är det ÖFK som bär favoritskapet, men… det ska spelas om poängen innan en vinnare koras och jag vågar påstå att oddset på många mål i denna tillställning är på tok för högt och därav kan jag inte låta bli spel på denna lina då det är blytunga poäng man tävlar om.

Östersunds FK är efter tre matcher spelade obesegrade i Superettan 2023 och det är något de siktar på att förbli efter hemmamatchen mot Skövde AIK. Hemmalaget här kommer närmast från en skön och stabil trepoängare och det i egenskap av bortalag mot GIF Sundsvall som de fick på fall med 3-0-seger. Den insatsen snackar man inte bort precis och nu ska de försöka ta en andra raka seger och detta mot ett Skövde-lag som fått en tuff start.

Fjolårets succélag, som då var nykomlingar i serien, har en poäng på kontot hittills och den kom i ”första hemmamatchen”, men anmärkningsvärt är att SAIK hittills inte gjort en hemmamatch då den som skulle spelats hemma blev flyttad till Borås Arena på grund av snökaos. Detta innebär att Skövde nu gör sin fjärde raka på resande fot och då det börjar bli en vana för dem att inte få spela hemma tror jag också att de nu börjar prestera.

I fjol fick vi se en härlig match här mellan dessa lag och då gjordes det inte mindre än fem mål, varav Skövde stod för tre av dem. Nu är det dags igen och det är hemmalaget som är favoriter, men… jag tror som jag var inne på tidigare att man ska ge Skövde en chans här. Gästerna har kapacitet att störa och i mitt huvud är oddset på minimum tre mål alldeles för bra!

Lycka till vid rygg, säger jag!

@johan_videll på Twitter för fler speltips!

Se fler andelsspel från Johan Videll