Speltips

Nya tipparen Timmys V75-tips

V75 ® 21 april, 2023 Tips av: MinAndel Allstars
Tips av: Nya tipparen Timmys V75-tips

V75 Jägersro
Till helgen kommer mitt första andelsspel ut på http://minandel.se, Timmys Ryckta Tussar.

Jag har hållit på med trav så länge jag kan minnas, då min far och farfar varit hästägare och uppväxt ett stenkast från Solvalla.

Min första travvinst jag minns spelade jag in som 14 åring, när Åke svanstedt tog en femling på Axevalla.

Mina tips baseras på mina värderingar häst mot häst, min syn på loppet och beroende på hur mycket hästen är spelad.

V75-1:

Rank: 9 / 6, 5, 7 // 1, 3, 8 / 4 / 11, 2, 12 / 10

9 Bottnas idol.
Kom till spets efter första sväng senast som storfavorit, efter att Preben missade från springspår från start. Testades vecka vecka då och hästen kunde inte svara när 5 Yuvaraj kom flygandes innan sista sväng. Nu är det ett halvvarv längre som Bottnas trivs ypperligt med och med spår 9 i volt sitter hon i andraspår i en rygg direkt. När hon är streckad till under 10% kan det vara värt att ta ställning.

6 Boli You S.M
Adrian med tur i spårlottningen, perfekt med springspår och här lär det laddas. Från spets är det hästen att slå, Boli You S.M har varit ute över 2640 tidigare och visat att han tål distansen. Ny i klassen, men har visat på kapacitet och farter.

5 Yuvaraj
Årsdebuterade senast och vann lekande lätt efter att Gustav körde till på bortre lång. Borde gå framåt med lopp i kroppen och ifall Adrian missar från springspår med Boli You S.M sitter man troligtvis i ledningen. Lång distans är dock inget plus, men med tanke på intrycket senast såg det ut som att han kunde springa ett halvvarv till.

7 Corazon De B
Spår längst ut nu och det lär inte bli något spets, då han är ganska stor och rejäl häst är det stor chans att han tappar lite från start och hamnar i kön. Två lopp i kroppen nu efter vintervila och såklart en bra häst med kapacitet att vinna. Nu när det är voltstart blir det vanlig vagn, som han inte vunnit med sedan 2021.

V75-2:

Rank: 4 / 2, 3 / 12 / 5, 6 / 9, 7 / 11, 10, 1 / 8

4 Leroy Boko
Såg ut att vinna i sista sväng på v75 senast, när han gick över i galopp. I vanliga fall en travsäker häst, men man testade barfota fram för första gången sist och återgår till den vanliga balansen nu. Han är startsnabb och med startspår bakom bilen är det stor chans att han skickas till spets. En bra chans.

2 Beachcomber
Tillbaks senast och vann direkt efter ett kortare uppehåll efter v75 vinsten på åby när han slog 3 Al pacino på linjen efter en fin resa på ryggledaren. Barfota runt om på Love You är ett vinnande koncept och kommer vara med och segerstrida.

3 Al Pacino
Här blir det eventuellt barfota runt om för första gången i karriären. Testat på barfota fram tidigare, men resulterade i galopp sista sväng då. Kommer behöva gå riktigt snabbt sista 200 för att plocka ner Leroy boko från spåren och det luktar galopp.

Dessa 3 sticker ut i loppet precis som strecken säger, men att det är i skrivande stund 2% på 12 Steady Victory är ett skämt. 5a på v75 senast och sprutade riktigt bra i skymundan på barfota balansen. Nu kör Hanna själv och skulle det lösa sig någorlunda är hon inte alls borta. Gynnas enormt vid en nerstrykning till spår 11 och då vill man inte glömma den.

V75-3:

Rank: 6, 8 // 12, 2 / 4, 1, 9 / 5 / 3, 10, 7, 11

6 Devs Donator
Här rycker Conrad alla 4 dojor på en redan startsnabb häst. Varit mycket galopper i år, men senast fick den vinna felfritt från ledningen. Skulle man lyckas komma förbi 2 Steady Roger blir han svårslagen från spets där chansen för felfritt ökar.

8 Windmill Jam
Bästa hästen i fältet, men drog ett uselt spår. Jag trodde mycket på han när han galoppera som slagen i sista sväng på Solvalla i Margareta loppet, Johan menade på att banan var för hård och där av galoppen. Han är väl förbered för det här och Johan tycker det är hans bästa chans i omgången. Skulle det bli körning första 500 så har jag svårt att se att någon stå emot Windmill Jam kutandes i spåren.

12 Böhmaren
Står perfekt inne i på pengar och gjorde det bra i klass 2 finalen senast som 3a. Hästen har lyft sig med barfota bak och kommer gå ett starkt slutvarv. Skulle det bli lite överpace och Windmill Jam har en sämre dag blir jag inte förvånad om han räcker till trotts läget.

2 Steady Roger
Kunde inte hålla upp ledningen senast, öppnar lite ojämnt. Tuffar emot nu på v75 och kan bli tufft att stå emot övriga även om spets. Svårt att avgöra vilket effekt barfota runt om gav, men av det man såg sista 50 efter sen lucka kan det slå väl ut.

V75-4:
Rank: 12/ 2 / 6, 7, 4, 10, 1 / 13, 3, 11 / 14, 9, 15 / 5,8

12 Primadonna Tile
Vilat efter en 5e plats i finalen senast mot betydligt bättre motstånd. Johan tar av skorna direkt efter vila och känslan är att hästen kan göra ett riktigt bra lopp direkt. Testat barfota runt om en gång tidigare i fiol, men gick över i galopp i första sväng långt ut i spåren.
Till 3% är märren mitt bästa drag i hela omgången och den vågade kan chansspika.

Bakom mitt drag är det riktigt öppet. Roligast är 2 Celene som är den ende Jonas Bergdahl åker från Solvalla med.

V75-5:

Rank: 7 / 8, 4 / 9, 2 / 6, 12, 5, 10, 11 / 1

7 Nova Mahiron
Årsdebuterar här för Thomas Uhrberg som säger att hästen är bättre förbered än i fiol när den årsdebuterade på 11,7 med skor på. Nu ska Nova Mahiron gå barfota runt om vilket är ett plus. Strykningen på 3 Benita Winner gör att han hamnar längre in i banan och kvick ut som märren är så ökade chanserna om att hitta till spets.

8 Devs Daffodil
Årsdebuterar och conrad var medveten om utgångsläget då det är en spårtrappa. Skorna åker av direkt och hon är på tok för lite spelad till 4%.

4 Global Creation
Har störst chans att komma till ledningen, strykningen på 3 är dock till hennes nackdel. Sida vid sida om 2 Affinity face som också är kvick ut kan sätta käppar i hjulet. Senast fick hon en het häst utvändigt och det gick på tok för fort och hon tröttna tillslut. Ingen segermaskin och tufft att ge henne favoritskapet.

Lopp i kroppen på 9 Seventh Heaven och i en bra rygg på Adrian. Med lite överpace kan den gå fort på upploppet och mycket väl hinna dit.
Adrian är upp på Affinity face och rycker bakskorna och slänger på biken, bra chans på rygg ledaren.

V75-6:

Rank: 5, 3 / 10 / 12 ,4 / 6, 7 / 1, 8, 11, 9

San Moteur struken för feber och loppet som på förhand såg ut som en one man show, blev spelvänligt. 5 hästar sticker ut och har stor chans till att ta hem det.

5 Very Kronos
blir favorit och ska väl vara favorit, men inte en klar sådan. En knepig humör häst som lägger upp loppen på egen hand, om han har en bra dag blir det spets och slut. Nu låter det på Flemming som att han vill köra Emoji i spets och då kan det tufft att vinna från dödens

3 Oscar LA
Lövgrens stjärna årsdebuterar och brukar göra det bra direkt. Nerstruken till spår 2 och kommer inte behöva köra något från start. En häst jag gillar skarpt och hoppas att det släpper för honom i år.

V75-7:

Rank: 6 // 5 // 11 / 9, 3, 4 / 7, 2, 1, 12, 10, 8

6 Karat River
Har ett lopp i kroppen, vann Solvalla Grand Prix i höstas och har en bra chans att vinna här. Han är snabb ut och finns en chans att plocka en längd på kentucky River och då är han riktigt svårslagen. Ser honom som den bättre av de två och har segerchans även utan spets.

5 Kentucky River
Sköt till rejält på open stretch senast och blir favorit här på läget. Spår i draget och har hyfsat bra chans på att hålla ut Karat River och släppas till ledningen av Bravo Sabotage.

Skulle det bli tokkörning om spets vill jag varna för 11 King Schermer som gjort det bra i Sverige innan mot tufft motstånd och det blir norskt huvudlag för första gången. Kan spurta friskt!

Om du vill haka på mitt andelsspel där andelen kostar 122 kr så hittar du det genom att klicka HÄR!

Nu kör vi!

MinAndel Allstars's andelsspel

Se fler andelsspel från MinAndel Allstars