Speltips

Ondagstrippel från Allsvenskan

Oddset ® 3 maj, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Ondagstrippel från Allsvenskan
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Jaha, då var det redan onsdag. Det går fort när man har roligt och denna onsdagskväll ser jag fram emot väldigt mycket då det finns finfina fotbollsmatcher att spana in. Inhemskt har vi Allsvenskan på tapeten och det är därifrån jag hämtar mitt speltips dagen till ära och precis som jag redan gjort klart med hjälp av rubriken så är det en trippel som publiceras idag.

Så här ser kupongen ut:

Häcken – Djurgården
Storstadsmöte, det här kommer bli en bra match. Båda lagen vinner mer än gärna och speciellt blårandiga DIF som kommer från förlust i Degerfors förra omgången… Häcken däremot, de går bra och har en stark offensiv som vill visa upp sig igen i detta toppmöte!

Kalmar FF – Sirius
Kalmar gör bra ifrån sig och här möter de ett Sirius som när de spelar bra är bra, men de hör kanske inte till de riktiga topplagen så… det ska bli spännande att se vart det tar vägen för gästernas del. Sirius känns ”för bra” för en bottenstrid och KFF vill såklart utmana där uppe, men frågan är hur långt de kan räcka? Minst två mål känns bra på förhand.

Elfsborg – Halmstad
Intressant match, känner jag! HBK är en uppstickare som inlett bra och mot Elfsborg på bortagräs är de inte ofarliga, men kanske inte heller favoriter såklart. Borås-laget är målfarliga, speciellt hemma i Borås där de trivs lite extra bra. Även här är det över 1,5 mål som är min melodi och med detta spel är min onsdagstrippel komplett.

***

Vad tror ni? Lycka till vid rygg!

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll