Speltips

På´t igen! Stryktipset 29/10

Stryktipset ® 27 oktober, 2022 Tips av: Daniel Dewerud
Tips av: På´t igen! Stryktipset 29/10
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Då var vi tillbaka och det vankas ännu en stryktipsomgång. En kupong med mycket Premier League, tack och lov! Svår kupong dessutom vilket är kul med många på förhand jämna matcher enligt mig. Jag tycker att min form är relativt god dessutom och har höga förhoppningar om 13 i helgen faktiskt. Drag och spikar har hittats och jag delar med mig av lite tankar här nedan. Häng på!

SPIKEN

Match nr 1. Liverpool – Leeds. 1

Som så ofta i svåra kuponger kan det vara vettigt att söka trygghet och banka in en storfavorit. Liverpool har gått lite trögt det har de och har ju tyvärr många tunga namn på skadelistan. Och flera spelare har inte riktigt hittat högformen än i form av Van Dijk och Salah som ju är så viktiga. Enkel seger senast i Champions League borta mot Ajax, vilket inte är en enkel match. Salah tycker jag nog börjar se lite mer ut som sig själv och hittar han formen nu innan uppehållet kan Liverpool eventuellt börja plocka sina poäng i ligan igen. Plump senast mot Nottingham och en ny sådan kommer inte tillåtas på Anfield. Motståndet står formsvaga Leeds för och tränare Jesse March bör hänga lite löst kan man tycka. Åtta raka matcher utan seger och fyra raka torsk är ingen smickrande statistik. Svårt att se dem bryta trenden i helgen. Banka in den urtråkiga ettan. 1.

Övriga tänkbara spikar: Brentford, Blackburn, Watford

DRAGET

Match nr 12. Preston – Middlesbrough. X2

Preston som står i nuvarande 47% vill jag inte betala ett öre för! Varit direkt svaga på hemmaplan hittills och är tredje sämst i ligan om man kollar XGA ”expected goal against” på just hemmaplan. Möter ett på pappret bra Middlesbrough som innan säsongen absolut rankades högre än Preston, men som inte alls fått maskineriet att rulla igång. Nu har man dock tagit in en ny tränare och det är inte vem som helst. Gamla storspelaren Michael Carrick har tagit över rodret och här tror jag på en klassisk tränarboost som så otroligt ofta sker. Förlorar gör man inte och det känns supergivet att plocka bort den överstreckade ettan. Vi jobbar X2

Övriga skrällar: Bournemouth, Brighton, Aston Villa

Då var vi halvvägs in i denna stryktipshelg. Analysen är gjord och nu återstår bara systemkomponerandet här framåt lördag. Själv släpper jag inga andelar till helgen tyvärr. Men rygga mig gärna på mina idéer om ni tycker analysen känns vettig. Kom ihåg att spel i första hand är en rolig grej, finns aldrig några garantier för att vinna pengar. Men med gediget jobb och smartness kan man i alla fall öka chanserna avsevärt. Må väl och ta hand om er. Lycka till i jakten på 13 rätt där ute!

//Daniel

Daniel Dewerud's andelsspel

Se fler andelsspel från Daniel Dewerud