Speltips

SHL – Målskyttsdubbel

Powerplay ® 16 september, 2023 Tips av: Jonas Johannesson
Tips av: SHL - Målskyttsdubbel
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Dags för den andra omgången i SHL & kan inte annat säga än att det är helt underbart med lördag & hockey igen. 

Själv hade jag en riktigt fin premiäromgång där jag satte 5 av 5 spel under torsdagen, en pangstart helt enkelt. Mitt dubbelsystem på målskyttar rättades grönt direkt efter att 2/3 målskyttar satt & det spelet fick en fin start när Färjestads nya stjärnvärvning David Tomásek hittade nätet redan efter ca 5 min in i den första perioden. 

Här kommer lördagens målskyttar att följa, där två av målskyttarna hittas i matcherna som börjar kl.18.00. Tre målskyttar i ett dubbelsystem & 50kr per dubbel håller jag mig till. Här kommer lördagens målskyttsdubbel:

*Malte Strömwall (mål vs Leksand) Odds: 2.60

-Hemmapremiär & kedjan med Strömwall, Rydahl & Innala ser riktigt intressant ut måste jag säga. Tre gubbar som börjar hitta varandra mer & mer, låg dessutom ett av målen i premiären. Strömwall har producerat fint i samtliga ligor han spelat i sedan hans senaste sejour i SHL.

*Filip Hållander (mål vs Luleå) Odds: 4.50

-En intressant ung spelare som har näsa för mål & assist. Kommer vara en av dom offensiva pjäserna i årets upplaga av Timrå & bildar en av ligans bästa kedjor med Jonathan Dahlén & Anton Lander. Tight match att vänta när man möter Luleå på bortais men deras line gick poänglösa i premiären, tror inte man gör det två matcher i rad. 

*Michael Lindqvist (mål mot Skellefteå) Odds: 3.55

-”Linkan” har sett ut som en helt ny spelare inför denna säsongen. Efter ett annat upplägg på den inviduella träningen ser han mer explosiv ut än på flera säsonger, men samtidigt en än mer arbetande spelare över hela isen. ”Linkan” har blivit en spelare som Mitell använder i alla spelformer & det är även en spelare som kommer vara på isen när Färjestad ska ”stänga matchen”, är det tom bur på andra sidan & 2 min kvar är Lindqvist en spelare som vi troligtvis kommer hitta på isen. 

Total odds 41.5 ggr , 3 x 50kr = 150kr insats.

Lycka till om ni ryggar & systemet lägger jag via Unibet. Mot andra raka!

//Jojo

Se fler andelsspel från Jonas Johannesson