Speltips

Söndagslappen!

Oddset ® 19 februari, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Söndagslappen!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Gårdagens hockeylapp gick tyvärr åt skogen. Oskarshamn gjorde sin del med tre mål i Karlstad, men Färjestad… de nollades! Aja, det är bara glömma hockeyn och se framåt – därför pratar vi idag fotboll när söndagslappen ser dagens ljus!

Juventus är i bra form och ska ha bra chans till tre poäng idag. Spezia är bara två poäng från bottenstrid, men mot ett lag som ”Juve” där formen blivit bra igen ska hemmalaget inte räcka till. Tvåan åker med och ska vara ”OK” till odds över 1.60.

Fiorentina är hemmalag och de möter Empoli. Bortalaget där är tre poäng före Fiorentina och båda ligger med hygglig luft till bottenstrid, men allt för långt till någon ”toppstrid”. Som hemmalag bör dock Fiorentina lösa en trepoängare idag!

FC Köpenhamn går vid seger upp på 30 poäng, då är det ”bara” fem poäng upp till serieledning. Silkeborg är tre poäng bakom FCK och slåss för att vara ett lag bland de sex bästa, vilket ger slutspel. FCK är dock ett tuffare lag att möta än många andra och här ser jag mest värde i X2 till rådande odds.

***

Lycka till idag!

/ JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll