Speltips

Stänkarns dubbel 15/3-23

Dagens Dubbel ® 15 mars, 2023 Tips av: Patrik Ahl
Tips av: Stänkarns dubbel 15/3-23

DD-1

2140 auto

5 CAPTAIN AS fick en tuff årsdebut senast då det blev fel från spår 12 och hästen gick sig trött. Han rapporteras dock träna bra och allt ska vara bra med honom. Detta är en häst som besitter fin kapacitet. Det ser ut att kunna bli körning från start här då både Wäjersten och Bergh har fått bra lägen och båda vill till ledningen. Detta är något som CAPTAIN AS lär profitera på.

4 IDOANYTHINGFORLOVE slipper voltstart nu. Hästen har spetsat från spår åtta tidigare och här är siktet inställt på att leda detta runt om. Hon är bättre än raden och hon satt fast med sparade krafter på V75 näst senast. Bra chans om det inte kostar för mycket att komma till ledningen.

2 GLOBAL DASH är snabb ut och trivs i ledningen. Han har fyra segrar och en andraplats på sex försök från ledningen. Skulle han komma till spets så lär det kosta då Bergh lär sända från start med IDOANYTHINGFORLOVE och då är det tveksamt om det håller hela vägen. Jag tror dock inte att GLOBAL DASH klarar att hålla ut Bergharns häst från start men det ser ut att kunna bli vinnarhålet här om han tar sig förbi NEEDLE’EM från start. Med lucka så är han absolut ett segerbud.

Rank: A: 5-4-2 B: 1-6-10 C: 7-3-8-9-11 D:

DD-2

2140 auto

2 REAL SCOTCH vann enkelt i sin debut för Johan Untersteiner senast. Då hade hästen vilat i fem månader och lär sannolikt vara ännu bättre nu. Detta loppet ser inte alltför blodigt ut och värsta motbudet, 1 BALOTELLI FACE, har inte startat sedan oktober.

1 BALOTELLI FACE är en häst med fin potential men han gör årsdebut nu och det går inte att begära att han ska slå REAL SCOTCH då. Läget är heller inte optimalt då han riskerar att bli över från sitt innerspår. Dessutom är hästen stänkkänslig. Nej, här är man mer inne på att ge hästen en schysst årsdebut.

Rank: A: 2 B: 1 C: 6-9-10-4-12-5-3-11-7 D: 8

Spelstopp: 21:40

Min dagens dubbel:

4,5-2 * 200 kr = 400 kr

Andelarna till mitt V86-system finner ni HÄR:

Lycka till!

/Stänkarn

Se fler andelsspel från Patrik Ahl