Speltips

Tre tankar från Scandinavium

Oddset ® 16 januari, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Tre tankar från Scandinavium
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

På måndagskvällen gör Sverige upp i handbolls-VM igen. Nu är det Uruguay som motståndare och detta är en match som blågult ska vinna med förkrossande stora siffror. Uruguay har två VM-matcher i benen hittills och i match ett förlorade dem med åtta bollar mot Kap Verde för att i omgången därefter förlora med hela elva mål mot Brasilien. Stackars Uruguay som nu har Sverige härnäst och här är det inte frågan om förlust eller inte, utan snarare hur stor förlusten blir.

Blågult fick en bra start på mästerskapet då Brasilien slogs med 26-18 och därefter blev det 34-27 mot Kap Verde. Det som väntar nu är ett motståndarlag på en än enklare nivå och här är som sagt Sverige skyhöga favoriter och nu ska det bli seger med många, många mål – det är i alla fall vad oddssättarna förväntar sig och även vi fans!

Jag har, som vanligt nu för tiden, tre tankar från arenan där matchen spelas och denna gång är det i Scandinavium. Många lirare vill passa på att visa upp sig i ett VM på hemmaplan och jag väljer att ge blågula målskyttar förtroendet.

Motståndet är som sagt av låg kvalité så det krävs väl ingen direkt motivering för själva spelen i sig, men så länge oddsen på de utvalda spelarna ligger där de ligger just nu anser jag att alla tre spel på bilden ovan är klart bra kontra oddset.

***

Heja Sverige!

// JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll