Speltips

Två tankar från Anfield

Oddset ® 30 april, 2023 Tips av: Johan Videll
Tips av: Två tankar från Anfield
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Hallå där! Det är söndag och det finns en hel del godbitar att se fram emot från sportens fantastiska värld. Bland annat en direkt avgörande match i finalserien från HockeyAllsvenskan, Modo – Djurgården. Vinnaren spelar i SHL nästa säsong, wow! Det kommer bli en häftig match!

***

Jag gillar både hockey och fotboll och speltipset jag vill dela med er idag är som ni förstår med tanke på rubriken ett spel hämtat från Anfield, eller förlåt – det är två spel då jag har två tankar från den här arenan inför det heta mötet som väntar här också!

Så här ser speltipsen ut:

Ni som har stenkoll på den engelska fotbollen förstår ju såklart varför man väljer dessa spel, men för er som inte har samma stenkoll så vill jag bara tala om att även denna match kommer vara lite som en ”final”.

Liverpool är tabellsjua inför avspark och har spelat in 53 poäng på 32 matcher.
Tottenham är sexa med 54 poäng på 33 matcher.

Sjuan i Premier League kommer få kvalspela sig till Europa Conference League medan femman och sexan går direkt till Europa League-gruppspelet. I England är det alltså topp sju som har chans att nå ut i Europa, men båda dessa lag har såklart siktet inställt på topp fyra, vilket innebär Champions League, men dit är det en lång väg just nu då de har sju, respektive sex poäng att ta ikapp på nuvarande tabellfyran som är Man United.

Hur som helst, Liverpool och Tottenham slåss om topplaceringar. Det är tre mycket värdefulla poäng på spel och jag förväntar mig en kalasmatch mellan två skickliga lag!

***

Må bästa lag vinna och njut av söndagen, det ska jag göra.

// JV.

Se fler andelsspel från Johan Videll