Speltips

V4 Axevalla 4/9-23 med Axevalla-Carlson

V4 ® 4 september, 2023 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: V4 Axevalla 4/9-23 med Axevalla-Carlson

Axevalla har hand om dagens V4-omgång och jag tycker det ser rätt intressant ut. Det kan ju bli ganska hyggligt betalt även för en liten skräll på V4 och när det är hemmabanan så är det givet att ta chansen. Jag ska åka dit idag och kolla på loppen live, är ni också på plats så kanske vi ses? Nu kör vi!

V4-1, 2640a:

Ett jämnt lopp över lång distans där jag är inne på att 1 Ransom Tile öppnar bäst och håller upp ledningen. Han har ingen rolig rad men är bättre än så och felfri kan han hålla hela vägen. Utmanas dock av 8 Iconic som är i bra form och gillar distansen. Kan avsluta vasst och är med i segerstriden. Det är nog också skrällarna 5 Waitingashell och 3 Balzano Da Quattro. Lite tveksam form dock på båda men kapaciteten finns. Båda gillar dessutom distansen. 2 Mellby Jupiter kan få en fin resa och går starkt till slut, inte alls omöjligt att han är med på målfotot. Slutligen får favoriten 6 Belgique åka med också. Han har fått en liten paus efter senast, så formen är svårbedömd, men Goop har respekt med sig och han kan få en drömresa om han bara vill.

Rank: 8-1-5-3-2-6-4-7-9-10

V4-2, 2140a:

Här är det lite mer blandat mellan de som har vinstchans och de som är chanslösa. Tipsettan hamnar på 12 Mister Aloha som är lite opolerad än så länge, men har bra fart i sig. Jobbigt läge här såklart, men har kapacitet att runda hela gänget och ska tas på största allvar. 6 Luan Amor VS trivs inte bakom hästar, så taktiken är given – full laddning mot ledningen. Skulle han hitta dit kan han hålla hela vägen. 10 Cedric Di Poggio är ojämn och inte alls att lita på, men har hög kapacitet när han fungerar och ska inte glömmas bort här. Storfavoriten 5 JH Million var blek senast och kan bättre. Får förmodligen en fin resa här och är med i matchen. 9 Abel Lock finns det fart i, men han tar inte alltid i i loppen. Kan få en fin resa här och har en vass avslutning, intressant skrällbud. 3 Mona Moonlight avslutade bra senast och börjar hitta formen. Kan hon blåsa ner alla till slut här? Inte omöjligt.

Rank: 12-6-10-5-9-3-11-1-8-2-4-7

V4-3, 2140:

6 Lexington Zon är snabb ut och hans chans att vinna loppet är från ledningen. Bommar han spetsen är han rökt. 1 Match’em kan även han öppna bra och utmanar om ledningen. Kan dock vinna från andra positioner också och är ett givet segerbud här. 3 Email visade sin klass i våras, men sedan har det strulat. Felfri är han med i segerstriden. 7 Lindstedt Boko ser ut som en dröm emellanåt, men han är otroligt ojämn och ibland vill han ingenting. Skulle han få för sig att vilja tävla så kan han absolut vinna ett sådant här lopp. 5 Bontoni Degato fick inte fritt senast och är i bra form. Klarar spåret och kan vara med i segerstriden igen. 10 Bara Du Chene är lite på gång igen och har en ruskig avslutning. Inte helt omöjligt att han bara växlar ner hela gänget över upploppet.

Rank: 6-1-3-7-5-10-11-2-4-8-9

V4-4, 1640a:

9 Gelato Pellini blev störd till galopp i sista sväng senast och hade varit långt framme utan den incidenten. Formen är bra, läget är lite sämre, men hon har en mycket vass speed och jag är helt inne på att hon bara blåser ner allt och alla till slut idag. Omgångens spik!

Andelsspel:

Jag gör ett litet andelsspel till dagens V4 och det säljs i 10 andelar á 44:- via denna direktlänken. Hoppas ni hänger med!

”Carlsons V4” – systemet:

Jag står över kvällens V64 och återkommer på onsdag när det är dags för V86…

/Niclas

Se fler andelsspel från Niclas Carlson