Speltips

V64 Jackpot Gävle

V64 ® 8 januari, 2024 Tips av: Fredrik Eriksson
Tips av: V64 Jackpot Gävle

Omgången

Klurig omgång där jag tycker att det finns frågetecken kring de stora favoriterna som jag helt klart ska försöka fälla. Häng på.

Fräkke Faller För Favoriten

V64-5: Vad jag kan utläsa av loppet, så lägger sig de flesta rätt slätt och vill ha rygglopp. Så i min bok kan favoriten 5 Eclectic bara smyga fram och överta ledningen och sen tror jag att loppet är över. Värst motbudet 2 Bonnie Wibb har öppnat tidigare som en lus och kan hamna en bra bit bak, trots andra spår och riskerar att få göra grovjobbet. Singelstrecket känns givet.

Fräkke Fyndar Fidus

V64-4: Stor favoriten 5 Miramax B.R. var absolut inte till sin fördel senast och när det står 65% på denna så måste vi försöka fälla. Även andrahandaren 2 Starstrucked var inte som bäst senast. Draget är 6 Nice Knight som trivs utmärkt med Jenny A Björk och väldigt bra med distansen. Smyger med i draget och kommer att avsluta starkt över upploppet. 1 % känns grymt bra just nu. Håll i gång Jenny.

Fräkke Förkastar Favoriten

V64-2: När det lyser över 70% på en favorit som galopperat 18 av 23 starter så måste det fällas. 5 Vinn Tabac var visserligen väldigt bra senast men detta kan jag inte gå på. Jag kommer att singla emot med 8 Jazzå som är väldigt startsnabb och nu har ett lopp i kroppen där han satt fast med rubbet kvar och såg otroligt morsk ut. För tre strater sedan var han 3.a bakom bl.a. Dån Klara som nyligen vunnit betydligt större lopp än detta. Sjöström blåser till ledningen och sen är det bara att hålla i.

Systemet

7 andelar för 77:-/st hittar ni på Fräkke Fredrik V64. Häng på vettja!

Se fler andelsspel från Fredrik Eriksson