Speltips

V75 Bergsåker – Hemmatipparnas bästa drag

V75 ® 25 augusti, 2023 Tips av: MinAndel Allstars
Tips av: V75 Bergsåker - Hemmatipparnas bästa drag

Det är dags för drömjackpott på V75 denna lördag och den körs på Bergsåker. Förutom jackpotten är det fullt fokus på storloppet SUNDSVALL OPEN TROT där Hail Mary och San Moteur möts och tävlar om 1 miljon kronor i förstapris.

Bergsåkers tippare är såklart laddade inför lördagen och har gnuggat lopparkivet hela veckan för att leverera slagkraftiga andelsspel som du kan köpa in dig i. Kolla in alla deras andelar genom att klicka HÄR!

Där hittar du andelar från 50 kr styck och uppåt från Olle Wäjersten, Berglund, Hussen, Fastén, Waljé och Åhlin. Nedan kan du läsa några av tipparnas bästa drag till V75 Bergsåker.

Berglund: Bästa draget tycker jag att 4 Classic Pan (9%) i V75-6 är. Faktiskt en vettig spetschans och blir svårtuggad därifrån. Kan vinna även från andra positioner!

Hussen: En häst jag inte spelar utan är i V75-5 är 4 No limit express (13%). Mötte riktiga kanoner senast. Enklare emot nu.

Fastén: BW Rune (6%) i V75-3 som hade haft vinstchans senast utan galoppen och tidigare visat att han kan slå de flesta. Distansen passar perfekt och kallblodsexperten Ulf Ohlsson upp i sulkyn.

Åhlin: I V75-1 gillar jag Devils Tounge (8%) som visat toppform senast två loppen och Sandra Eriksson är ju Norrlandsdrottningen. Kommer gynnas väldigt av överpace i loppet

Waljé: 10 Spader (2%) i V75-2 har haft väldigt fin form senaste tiden och barfotabalansen gillas. Nu har vi även Erik Adielsson upp vilket är ett jätteplus. Visar han samma takter från bakspår så kan det smälla till på det långa upploppet.

Bergsåker andelar
Andelsspel Bergsåker travbana

MinAndel Allstars's andelsspel

Se fler andelsspel från MinAndel Allstars