Speltips

V75 Gävle – missa inte måstehästarna

V75 ® 30 december, 2023 Tips av: Chris Stensson
Tips av: V75 Gävle - missa inte måstehästarna


Välkommen till en spännande V75-dag på Gävle! Tycker omgången ser spännande ut trots stora favoriter och vi hoppas att vi kan fälla någon!

Omgångens bästa spik: 2 Danao Degli Dei (V75-5) Danao Degli Dei stod för en imponerande insats senast och formen verkar vara i toppklass. Adrian Kolgjinis har fått honom att bli ett riktigt monster och vi hoppas han fortsätter utvecklas. Med rätt resa och kuskens envishet när han är i ledning så är Danao Degli Dei en stark kandidat för att leda loppet från start till mål.

Måstehästarna:

  • 5 Bottnas Justin (V75-1): Bottnas Justin har visat god form på sistone och har en förmåga att avsluta starkt. Trots några utmanande lopp, har hästen presterat väldigt bra och kan överraska med en fin avslutning i spåren.
  • 12 Winterburn (V75-1): Winterburn, en häst med imponerande resultatrad, fick nyligen sin vinstsvit bruten. Rundar han alla?
  • 9 Kleppbest (V75-2): Har visat upp en stabil form och kan vara en stark utmanare om han får loppet serverat. En pålitlig häst som ofta levererar bra insatser.
  • 3 Notre Dame Boko (V75-3): En ung och lovande häst som har imponerat. Med en fortsatt uppåtgående formkurva är det här en häst att flagga och hålla ögonen på.
  • 10 Blast Pad (V75-3): Har visat att hon kan avsluta lopp med kraft och har potential att överraska – men med varning för många galopper. Dock, hamnar hon rätt i positionerna så är honfarlig till slut.

Omgångens bästa skrällar:

  • 7 Dino Cream (V75-1): Trots tuffa lopp på sistone har Dino Cream visat att hon inte ska underskattas. Med en optimal löpningsväg kan hon bjuda på en överraskning.
  • 15 Future Sox (V75-6): Future Sox är en häst som konsekvent presterar väl och kan skrälla i rätt sammanhang.

Chris Stensson's andelsspel

Se fler andelsspel från Chris Stensson