Speltips

V75 Kalmar 25/6 – Inleder med två spikar

V75 ® 24 juni, 2023 Tips av: Utryckaren
Tips av: V75 Kalmar 25/6 - Inleder med två spikar

Jag kommer att inleda denna V75-omgång med två spikar och ett tvåhästarslås. Den första spiken tror jag är bergsäker medan jag är mer osäker på den i avdelning 2. Då jag kommer att gå kort i början så finns det många streck att fördela på de resterande avdelningarna och det är där jag hoppas att skrällarna ska komma och då får jag hoppas att mina streck hamnar rätt. Överlever jag avdelning 3 så kanske jag kommer att defilera till 7 rätt. Svaret kommer på söndag kväll. 😀

Spik 1: 4 Dragons bar i V75-1. Tror jag är klassen bättre än övriga ekipage. Spets och slut!

Spik 2: 4 Kyrie Eleison i V75-2. Jag har djuplodat lopparkivet innan jag bestämde mig för denna spik. Har gjort det bra från dåliga startspår utan att vinna. Jag tror att Magnus A Djuse upprepar bedriften som när han från ett liknande läge vann lätt från spets för 3 starter sedan. Vill dock varna för att hästen har galopperat vid några tillfällen.

Skrälltips: 12 Cash and Carry i V75-4. Denna kuse är väl ingen jättesusare men om ni garderar detta lopp så missa inte att ta med detta ekipage från tillägg 20 m. Har tjänat mest pengar av hästarna om man ser till kr/start.

Vill ni köpa andel i mitt V75-system så klickar ni på länken HÄR

Vem är jag: Roger Hammarbäck heter jag och är 53 år. Uppvuxen i Sundbyberg med gångavstånd till Solvalla. Min pappa tog med mig på trav redan på 70-talet och travintresset har funnits där sedan dess. Tippar regelbundet och ska göra mitt bästa för att knåpa ihop slagkraftiga andelssystem åt MinAndel. 

Jag önskar oss lycka till! 🍀
Mvh Roger

Utryckaren's andelsspel

Se fler andelsspel från Utryckaren