Speltips

V75 söndag med Larsa

V75 ® 26 augusti, 2023 Tips av: Lars-Erik Perttu
Tips av: V75 söndag med Larsa

Mina tankar inför V75 söndag på Charlottenlund.
Har en go magkänsla inför denna omgången och delar mina tankar här.

Magnus Jakobsson åker ner med två hästar, se upp säger jag. OBS på sprinter distans är det bara 6 hästar i första ledet.

V75-1
Ett riktigt spännande lopp, man kan tro att det kommer att stå mellan 1 Eddie the Eagle och 6 Even Steven och det kanske är ett sunt lås. Jag väljer dock att gardera vidare. 2 Charlock Wiking tror inte Magnus är på semester utan tror att han är med på målfotot, Bo Westergaards båda ska också med på kupongen, 5 och 8 så känns det tryggt.

V75-2
Ett garderings lopp. Rankar 4 Henri Clock som första häst, 11 High Five är kanske bästa hästen men spåret drar ner chansen. Jag garderar vidare, 6 Hurricane Photo, 7 Hansi Gejs och 10 Hound dog ep får plats på kupongen.

V75-3
Här tror jag Bo Westergaard bara vinner med 2 Get a wish, dagens bästa spik. 7 Emoji brottas med bakspår på sprinter distansen annars är det första utmanaren.

V75-4
Här säger jag att spik nummer två dyker upp. 7 Pure Steel tror jag bara vinner.

V75-5
Här är dagens andra garderings lopp.
Jag rankar 8 Gagnam Style K som första häst, trivs på lång distans och kanske bara vinner. Dock målar jag på. Vill nämna 9 Lorens Flevo och 2 Kind of Steel som tidiga motbud men ta så många ni kan.

V75-6
Chans spikar 5 Harpy med Robert Bergh. Vill man gardera så tar mai första hand 3 Henrik Will och 8 Howlingatthemoon.

V75-7
Ytterligare ett garderings lopp och jag rankar 3 Fossens Wilma tidigt, 7 Klondyke River är första motbudet. Jag missar inte 4 Giant Laser, 9 Marjan Black och 10 Hertz. Men strecka på.

Lycka till med spelen och vill ni hänga på mitt system så har ni länken här nedan.

Larsas Fräckis – 25 andelar a 99 kr.

// Larsa

Lars-Erik Perttu's andelsspel

Se fler andelsspel från Lars-Erik Perttu