Speltips

V86 från soliga Lindesberg.

V86 ® 31 maj, 2023 Tips av: Andreas Samuelsson
Tips av: V86 från soliga Lindesberg.

Dags äntligen för sommarturnè med V86. Endast en bana gäller från och med nu och några veckor framöver. Det förgyller upplevelsen för oss som älskar att stå bredvid banan och käka en hamburgare, dricka en Pucko! och kolla fina hästar.

Idag är det dags för Fornaboda i Lindesberg att slå upp portarna till årets största tävlingar på banan. Solen lyser, duet är 21 grader varmt och det är massor med folk. Kommer bli en underbar kväll.

Omgångens bästa spik enligt mig finns i V86-5, det hollänska ekipaget med det mest omständiga namnet Pwojtech Vrijyhout. Han gjorde sin Sverigedebut senast och gjorde det otroligt bra. Fick gå länge i 3e spår men lyckades ändå glida ifrån sina konkurrenter över upploppet. Ett väldigt fint intryck. Enligt tränaren så ska han gått framåt med det loppet i kroppen nu. Spår 4 passar perfekt då han är snabb från start och går otroligt bra i ledningen. De andra kommer behöva vara riktigt vassa för att kunna rå på honom.

Dagens varning hittar jag i V86-4. En häst jag älskar och jagat otroligt länge, 4 Island Smart. Streckad till endast 5 procent just nu och tränaren Sibylle låter extremt positiv till dagens uppgift. Hon har skött träningen på fint sätt, bra läge, snabb ut och biken på. Till den låga procenten så kan jag inte lämna henne utanför. Gasa Classe!

Bästa låset för dagen finns i den 3e avdelningen. Jag tror att man kommer väldigt långt på 7 Fakserling och 13 Kalmar. Fakserling kommer med 4 raka segrar och vunnit på fint sätt. Kalmar har härdats mot tuffa gäng hela tiden och det är inte lika blodigt emot nu som han är van vid, även om spåret kan sätta käppar i hjulet. Ett starkt lås där många kommer strecka på.

Vill ni vara med och spela ikväll så klicka på knappen nedan så kommer ni till min andel.

Andreas Samuelsson's andelsspel

Se fler andelsspel från Andreas Samuelsson