Speltips

V86 Vaggeryd 28/6 – Avslutar med två spikar

V86 ® 27 juni, 2023 Tips av: Utryckaren
Tips av: V86 Vaggeryd 28/6 - Avslutar med två spikar

I lördags på V75 så galopperade mina två spikar som jag hade i de två inledande avdelningarna, men jag fick in resterande lopp. Så det blev 5 rätt och 10 kr vinst/andel till glada andelsköpare! 😂😂

Denna omgång hittar jag inte spikarna i de två första avdelningarna, som tur är, utan de dyker upp i de två avslutande avdelningarna. På förhand så verkar detta vara en riktigt svår omgång med många öppna lopp och jag önskar att jag kunde ta med fler hästar i många avdelningar. Men systemets storlek sätter ju begränsningen och jag måste ta ställning i flera lopp. Efter inlämnat system är det ju bara att hoppas att man hittat rätt. Många gånger har det varit så självklart efter loppen hur man skulle ha spelat. 😂 Denna gång tror jag dock att jag är rätt på det.


Spikarna:

V75-6: 12 Versace face

Gjorde det bra i Harper Hanovers. En tuffing som klarar lång distans bra. Daniel Redén tränar och Örjan Kihlström kör.

V75-7: 2 My Dreams

Startsnabb hingst som fick ett bra startspår denna gång. Svårslagen om den kommer till spets. Barfota bak och kommer köra med amerikansk sulky för första gången.


Skrällbud:

V75-12 Draupner

Denna tar jag till 5 %, tack för det! Gjorde ett mycket fint lopp efter startgalopp senast. Spurtade sylvasst till en 3:e plats. Dessutom gillar jag namnet på hästen.


Vill ni köpa andel i mitt V86-system så klickar ni på länken Här


Vem är jag: 

Roger Hammarbäck heter jag och är 53 år. Uppvuxen i Sundbyberg med gångavstånd till Solvalla. Min pappa tog med mig på trav redan på 70-talet och travintresset har funnits där sedan dess. Tippar regelbundet och ska göra mitt bästa för att knåpa ihop slagkraftiga andelssystem åt MinAndel. 

Jag önskar oss lycka till! 🍀
Mvh Roger

Se fler andelsspel från Utryckaren