Speltips

VILKEN OMGÅNG!! JACKPOT 15 MILJONER!

Stryktipset ® 14 januari, 2023 Tips av: Jan Karlström
Tips av: VILKEN OMGÅNG!! JACKPOT 15 MILJONER!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Är detta omgången vi struntar i spelvärde, slalombackar och %?

kl är 11.15 och i skrivande stund är Brentford i 79% med odds på 1,59. Scrollar jag neråt så måste jag till match 8 sen för att hitta ett lag under 2,0 i odds! Hull hemma mot Huddersfield, där bortalaget har 5 raka vinster mot Hull. så det är 2 lag på hela stryktipset just nu som är under 2 gånger pengarna. Det gott folk är inte ofta vi ser de. Så vart är favoriterna? vart är skrällarna i förhållande till höga %? vart är slalombacken och spelvärdet?

Ska vi spela på de vi faktiskt tror kommer vinna denna omgång och strunta i %?

Match 1 är start kl 18.30 tänk och sitta på 12 rätt och har en helgardering kvar.

Match 1 till 5 skulle kunna sluta med 5 raka ettor! Ingenting talar för Liverpool med de skador de har och den dåliga formen. Där Brighton går från klarhet till klarhet. De är riktigt fin offensiv. Men Everton då? Ja de är inte bra! Men det är inte Southampton heller. Är de lika dåliga så att de får dela poäng tro. X ska med. Finns inget värde på varken 1:an eller 2:an direkt. Visst nu står Everton i 47% och Southampton i 28%.

Nottingham hemma mot Leicester! vad har bortalaget att komma med. Skador! Maddison borta! de har inte vunnit på evigheter. 1:a på 38% eller odds på 2,69. bara att spika.

Match 11. Norwich borta mot Preston. Norwich har inte levererat som man trodde med den trupp de har. Ny tränare! för mig blir det en spik 2! Tyvär har %:en gått upp på Norwich då fler tänker lika. Med oddsspel på 2,50!

Trippel på oddset idag. Wolves 1 2,68, Brighton 1 3,05, Norwich 2 2,50. 20,4 gånger degen.

Jan Karlström's andelsspel

Se fler andelsspel från Jan Karlström