Travnet

Travnet är en spelsida rätt lik MinAndel där båda sidor ger sina besökare gratis speltips inom trav. MinAndel har ett större fokus än Travnet på de stora streckspelen som V75, V86, GS75 samt Dagens Dubbel.

Klicka här för att ta del av speltipsen hos MinAndel

Travnet

MinAndel och Travnet har båda skribenter som kontinuerligt skriver om trav i olika former. Vi har ett tydligare fokus på speltips medan de skriver mycket om travsporten i allmänhet och nyheter.

Travnet och Unibet

Travnet ägs och drivs av spelbolaget Unibet och där man under många år erbjudit analyser till ATG:s olika spelformer som V75, V86 med flera. Men efter licensieringsförfarandet införande 1:a januari 2019 så har Travnet och Unibet valt att sluta skriva om ATG:s produkter och istället skriva om sina egna travprodukter.

Ett förklarligt beslut då de nu har en egen spellicens i Sverige rörande trav och casino. Däremot så var det många som uttryckte sitt missnöjde då de saknade olika skribenters analyser inför V75-omgångarna. Så där finns ett behov att fylla, vilket vi på MinAndel har tagit oss an.

Travtips, speltips och analyser

Till skillnad från Travnet så skriver våra spelexperter om ATG och deras spelprodukter. Våra tippare analyser loppen noggrant och tillsammans med sin gedigna erfarenhet inom spel på sport och i synnerhet trav så formulerar de slagkraftiga travtips som du som besökare kan ta del av helt gratis.

Men det är inte bara trav som våra tipsters sysslar med. Många är också erfarna inom sportbetting inom sporter som bland annat hockey och fotboll, då med fokus på främst SHL, NHL och Allsvenskan.

Föregångare inom travtips

Vi måste också nämna att Travnet har varit en föregångare för MinAndel när det kommer till gratis travtips och banat vägen för oss. Det finns ett stort behov av att få läsa andra tippares syn på V75-omgångar och på sätt forma sina egna travtips och där har vi nu axlat manteln som Sveriges ledande sida för gratis travtips.

Vi vil också nämna Rekatochklart som har varit föregångare inom sportbetting och analyser, där vi nu också tar steget in i den världen och erbjuder speltips inom fler sporter än trav, fotboll och hockey.

Travnet Berglund

Tidigare var Travnet Berglund. Daniel Berglund, känd travtipppare, som nu tippar för travronden och känd för sina V75-analyser. Han skrev för sidan under många år och var väldigt uppskattad.