Rekatochklart

Rekatochklart eller MinAndel för speltips?

Båda Rekatochklart och MinAndel arbetar med speltips i olika former och syftar till att ge gratis speltips inom olika sporter och spel. MinAndel har ett större fokus på tips till trav och fotboll, och i synnerhet V75, V86 och Stryktipset. Dessutom erbjuder MinAndel andelsspel baserat på tipsen från våra duktiga spelexperter.

Klicka här för att ta del av alla våra speltips!

Andelsspel hos MinAndel eller Rekatochklart?

Rekatochklart har funnits länge nu och etablerat sig den svenska tipsmarknaden. Där är vi på frammarsch också och givetvis har vi siktet inställt på att bli bäst på speltips och andelsspel. Där ligger också den andra stora skillnaden mellan oss och Rekatochklart. De erbjuder inte andelsspel i samma utsträckning som vi gör. Vi kör från ax till limpa-tippande kan man säga. Från att göra analyserna, skapa speltipsen och sedan spela andelsspel baserat på just dessa tips.

Tipsters hos MinAndel brinner för sina tips.

Vi har runt 20 tipsters hos oss med olika specialitetsområden. Samtliga är väldigt engagerade och duktiga tippare av trav, men också sportbetting inom fotboll, hockey och poker t.ex. Tippare som Johan Ulvestål har laget Blåvitt, IFK Göteborg, varmt och hjärtat, vilket tillsammans med sin analysförmåga gör han ytterst lämplig för att tippa på stryktipset eller topptipset. Viktor Huss som är spelläggare för Bergsåkers Travbana och expert hos MinAndel, har sitt förflutna inom hockeyeliten och därför ett särskilt skarpt öga för SHL och Hockeyallsvenskan.

Rekatochklart banade vägen för oss andra

Rekatochklart har tillsammans med andra tipssidor som t.ex. Travnet banat vägen för oss nya aktörer inom tipsvärlden. Idag finns det, bland annat tack vare dem, ett utbrett intresse för sportbetting hos oss svenskar. Där analys, kunskap och engagemang är grunden till speltipsen som våra besökare kan ta del av, helt gratis. Så vi vill rikta ett stort tack till våra föregångare och hoppas vi tillsammans kan fortsätta utvecklingen av speltips så att ni kunder ser ännu högre spelvärde i våra tips.