Björnkollen V75

Omåttligt populära Björnkollen med Björn Goop som han tidigare själv la ut, ägs nu av ATG och kan inte längre delas från Bambuser. Om du vill läsa våra V75-tips så klickar du HÄR!

Vad är Björnkollen?

Björnkollen är videobloggen hos ATG där Björn Goop går igenom kommande V75 omgången. Han ger sin syn på omgången och speciellt sina egna styrningar. Han går igenom avdelning för avdelning och lyfter fram både spikar och skrällar. Björnkollen

Björn Goop

Björn Goop som är mannen i fokus i det här tipsprogrammet för V75. Han är också en av Sveriges bästa travkuskar någonsin med ett flertal kuskchampionat bakom sig. Han har vunnit Prix de Amerique, Elitloppet, Svenskt Travkriterium, Sundsvall Open Trot och massor av fler storlopp.

Björn Goop växte upp i Värmland men är född i Mölndal. Hans pappa är den legendariske travtränaren och kusken Olle Goop som även han vunnit ett flertal storlopp i sin karriär. Björn vann sitt första travlopp på Axevalla 1994 och har sedan dess skördat många framgångar. För tillfället så är han väldigt populär och framgångsrik i Frankrike där han t.om. får köra Frankrikes juvel, Bold Eagle.

Han syns oftast i sin klassiska kuskfärg som är blå och med sponsorerna Sofiero tryckt på jackan.

Björnkollen startade på Bambuser

Björnkollen började på ett eget initiativ från Björn Goop där han skapade sin egen videokanal på Bambuser och där han sände Björnkollen under flera år. Efter det köpte ATG upp rättigheterna och sänder nu tipset på sin hemsida på ATG.se.

Det viktiga är i alla fall att vi får fortsätta ta del av Björn Goops tips då de är insiktsfulla. Med hans erfarenhet bakom hästar så är det ett annat perspektiv från det vi staketkuskar och tippare har. Ett välkommet inslag i en annars homogen tipsvärld.

Vinnande travtips förutom Björnkollen

Vill du läsa fler vinnande travtips har vi en uppsjö av duktiga tippare som varje dag delar med sig gratis travtips till V75, V86, V64, GS75, Dagens Dubbel, tvillingspel och vinnarspel. Läs travtipsen!

Du kan också ta en titt på 5 tippar V75!