Speltips

Dagens Speltips – Bästa spikarna till dagens jackpot på Stryktipset – lördag 2/9

Stryktipset ® 2 september, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Dagens Speltips - Bästa spikarna till dagens jackpot på Stryktipset - lördag 2/9
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Ett roligt Stryktips väntas idag med Premier League och Championship i vanlig ordning. Vi har några riktigt stora favoriter i Englands andraliga som vi inte är vana vid. Men i och med att vi även bjuds på en 13 miljoners jackpot idag så kan det bli fina pengar även om några väl betrodda vinner.

Match 2 Chelsea – Nottingham
Chelsea har vind i seglen nu och spelar otroligt fin fotboll för dagen. På hemmaplan trivs de såklart bäst och jag blir inte förvånad om det rinner iväg målmässigt här. Spik 1.

Match 5 Coventry – Watford
Det är fin form på Coventry nu. Laget som precis missade uppflyttning till finrummet förra säsongen. Här ställs man mot ett Watford som inte alls fungerar för dagen och som inte gjort mål på de sju senaste halvlekarna. Nej, en fin spik i Coventry idag.

Match 9 Middlesbrough – QPR
Inget av lagen har väl egentligen övertygat i starten av säsongen. Men helt klart står att Middlesbrough är det bättre laget. Och på hemmaplan så ska det inte finnas något annat än seger. Jag tror de bygger vidare på fina segern i ligacupen nu tidigare i veckan mot Bolton där de vann med 3-1.

Dessa är tre av mina spikar på dagens lite favoritbetonade kupong. Vill du vara med och jobba lite pling i rutan under eftermiddagen och kvällen så klicka på länken nedan. 127kr och 10 andelar.

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson