Speltips tillsammans med 

augusti 5, 2018

Andelsspel V75 är vår specialitet men andelsspel kan göras på flera olika sporter och spelformer. Vill du gå direkt för att köpa andelar till V75 eller Stryktipset så hittar du våra tippare och deras andelar här !

Tittar på man på travets spelformer så kan man göra andelsspel till V75, V86, V65, V64, GS75, V5, V4, V3, Dagens dubbel, lunchdubbeln och raketen.

Om vi tar ett exempel som V75. En person/atg-ombud skapar ett V75-system för x antal kronor. Systemets kostnad delas upp i x antal andelar, låt oss säga 10 för det här exemplet. Dessa 10 andelar kan sedan köpas av andra personer till priset av 1/10 av det totala systempriset. Köper man 2 av 10 andelar betalar man 2/10 av systemets totalpris och så vidare. Om sedan V75-systemet genererar vinst så delas vinsten upp på 10 delar i det här fallet. Så om du äger 1 andel av ett V75-system och det genererar en total vinst på 1000 kr så kommer din andel att vara värd 100 kr.

Samma princip gäller för andelar till V86 eller andra spelformer. Andelsspel har funnits länge i landets butiker som varit ATG-ombud. Men sedan 2013 kan både ATG-ombud och privatpersoner även skapa och sälja andelsspel till V75 online via ATG Tillsammans. Samma gäller andelar till V86. Det har gjort att andelsspel har blivit väldigt populärt bland kunder hos ATG. Andelar till andra spelformer finns fortfarande i butikerna men än så länge är det bara V86 och V75 som finns online på ATG Tillsammans.

Hur många andelar?

Ett andelsspel kan delas upp i allt från 2 andelar till ett obegränsat antal, vilket gör att ett andelsspel kan bestå av en stor summa pengar. En summa som varje enskild andelsköpare inte vanligtvis lägger på sitt travspelande. Man blir alltså en del i ett större system och ju större systemet är desto större chans har man att få alla rätt. Den 18 maj 2013 kom första miljonvinsten på ATG Tillsammans då snickaren Michael Olsson rodde hem en vinst på precis över 1 miljon. Sedan dess har flera miljonvinster betalats ut till andelsspelare och en av de största V75-vinsterna vann ett gäng grabbar från mellansverige som kammade hem 43 miljoner kronor på sitt andelsspel. Målet för de flesta som spelar på trav är att vinna stort. På det här sättet så ökar definitivt den chansen och att vinna stort tillsammans med sina vänner är fantastiskt roligt.

Andelsspel V75
             Andelsspel till V75

Vilket andelsspel ska man välja?

Du ska välja en tippare som du vet gör genomarbetade, slagkraftiga system som passar din plånbok. Sen är det bara att bänka sig på banan eller i TV-soffan och jobba in vinnarna.

Du kan börja med att prova våra mest vinstrika tippare som är Johan Ulvestål och Tommy Jakobsson som tillsammans nyligen vann över 6,6 miljoner på V86.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED