Speltips

Inför V64 Bollnäs 3/3-23

V64 ® 3 mars, 2023 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: Inför V64 Bollnäs 3/3-23

Fredagens V64-omgång avgörs på Bollnästravet och det ser som vanligt i mina ögon ruskigt intressant ut. Det kan hända lite vad som helst och det finns en klar möjlighet till hygglig utdelning. Jag håller systemet lite svävande idag, så ni får gå in på andelssidan för att se hur systemet ser ut just då. Jag kommer dock garanterat ha med de hästar jag nämner här nedan!

V64-1: 6 Wolt

Han gör årsdebut efter en riktigt blek insats i december och formen är minst sagt svårbedömd. Han är dock snabb ut och hittar han till ledningen kan han bli en svår nöt att knäcka. Kapaciteten finns!

V64-2: 7 Solkattens Pearl

Var riktigt bra vid segern senast och lär knappast vara sämre nu. Har en tung avslutning som biter bra och hon kan slå till på nytt. Ganska bortglömd idag igen…

V64-3: 8 Because The Night

Hoppade bort sig direkt i starten senast men så som Daniel pratade om honom efteråt så är det ingen fara med formen. Kliver han iväg felfritt här har han näst intill en straffspark och jag tycker det ska vara en toppchans. En av två spikar!

V64-4: 2 Fantomet

Gick en bra avslutning senast men hade för långt fram till Ask Viktor som startade 20 meter före och vann med nästan det dubbla. Fantomet visade dock att formen fortfarande sitter där och här har han ett perfekt läge. Jag tror han tar ledningen och stannar där hela vägen in i mål. Jo, här är den andra spiken!

V64-5: 4 Empire Garbo

Räckte inte till riktigt senast men är i bra form och har en intressant uppgift här. Kan öppna bra, lär få en fin resa och så har han sin bästa bit till slut. Kan mycket väl spurta ner de över upploppet och ett kul drag i loppet!

V64-6: 12 Capone Vox

Gick bra som trea i söndags och håller sin fina form. Distansen är hans bästa och han har en vass avslutning att tillgå. Barfota runt om aviseras ikväll och det är ruskigt spännande då han normalt sett höjer sig några meter.

Andelsspel:

Självklart gör jag ett andelsspel av det här och det hittar ni på Axevalla Travbanas andelssida. Systemet heter ”Carlsons V64” och säljs i 10 andelar á 90:-. Ni hittar till andelen via denna direktlänken.

Ni hakar väl på?

/Niclas

Niclas Carlson's andelsspel

Se fler andelsspel från Niclas Carlson