Podcast V75

Podcast om V75 och V86 från MinAndel och Johan Ulvestål! Lyssna på Johans genomgångar av V75 och V86 och välj sedan om du vill tippa själv eller rygga Johan eller något annat av våra andelsspel.

{{ !loading ? 'Ladda fler' : 'Laddar...' }}

Podcast för alla som älskar V75 & V86

Podcast med fokus på V75 & V86 samt att vinna stort. Här får du spikarna och skrällarna för att göra egna vinnande system till travet stora streckspel. Johan Ulvestål surrar trav och gästas ibland av andra travfantaster som t.ex. Marcus Pihlström, Björn Carlström och fler.

Vi har valt att döpa den här podden till Stall V75 och Stall V86 för att det är just dom spelformerna som ligger i fokus till snacket och diskussionerna i form av travtips. Alltid gratis och alltid färska tips för dig att använda för att vinna stort på trav.

Extra bonus från och med maj 2020 då vi även ger lyssnarna våra bästa speltips till helgens travlopp på Betfair Exchange Spelbörsen.

Här finns det två  länkar till fler V75-tips och V86-tips!

V75 podd med Ulvestål

Podcast varje vecka

Podcast varje onsdag och fredag inför omgångarna. Du hittar alla avsnitt på MinAndels travtipssida eller i din Iphone (podcaster) och Android. Ett populärt avsnitt förutom travtipsen är när vi pratar andelshästar med proffstränaren Marcus Pihlström.

Det här är ett bra sätt att ta till sig travtips eller annan information genom att lyssna istället för att traditionellt läsa. Vi använder oss av Podbean men publicerar alla avsnitt på vår hemsida MinAndel.se

V75 podden med Ulvestål

Här får du V75 tips till alla ordinarie omgångar, men också oftast alla extraomgångar. Johan Ulvestål går igenom sin syna på alla lopp och berättar analytiskt alla aspekter som är viktiga att ha kolla på.

Du får alla hans spikar, drag och potentiella miljonskrällar och gör dig förberedd för att skapa ditt eget V75-system. Om du siktar på att bli en vinnare på trav så är det här V75-podden som lägger grunden för ditt travtippande.

Avsnitten till lördagstävlingarna brukar komma ut under fredagen. Det händer att de släpps på natten då Ulvestål ofta spenderar nätterna i lopparkivet för högsta fokus.

V86

V86 podden siktar in sig på onsdagarnas V86-omgång och brukar släppas under tisdagen. Samma upplägg här som inför V75 där omgången gås igenom grundligt och sakligt. Eftersom V86 består av 8 lopp istället för 7 lopp så är de här avsnitten en aning längre.

Vem är V75 experten Johan Ulvestål?

Johan är en kille runt 40 år som bor i Göteborg. Han lever och andas verkligen trav och spenderar många timmar varje dag i lopparkivet eller i badkaret där han går igenom tidigare lopp och skapar loppscenarion för kommande lopp.

Johan Ulvestål Stall V75

Johan har ett flertal storvinster bakom sig på både V75 och V86. Han har levererat miljonvinster flera år och är en erkänt duktig tippare. Skulle du vilja rygga hans andelar så gör du det här!

Om du vill rätta V75 resultat eller V86 resultat har vi sidor på sidan där du kan göra det.