Speltips

V64 Jarlsberg/Romme 12/1-24 med Axevalla-Carlson

V64 ® 12 januari, 2024 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: V64 Jarlsberg/Romme 12/1-24 med Axevalla-Carlson

Fredagens V64-omgång delas mellan Jarlsberg och Romme. Omgången ser ganska intressant ut med ett flertal favoriter som kan tänkas få det lite småjobbigt och får man bort några kan värdet bli ganska bra. Jag kommer köra ”Carlsons V64” med ett fast andelspris (96:-) framöver och kanske inte alltid kommer lägga ut några regelrätta tips med ranking och allt, men känner jag mig själv rätt så blir det nog rätt frekvent ändå. Men till idag blir det bara några småvarningar på hästar som jag tycker är otroligt spännande ikväll. Nu kör vi!

V64-1: 6 Tryll

Startsnabb och har tagit sina två segrar från ledningen. Kan mycket väl hålla undan från favoriten 7 Låhne Goliat som dock har överlägset bästa farten i loppet. Kan bli en intressant duell dessa två emellan.

V64-2: 2 Indigo Keeper

Var nära att hålla hela vägen från ledningen senast och visade fin form. Tar sig till ledning igen, orkar han hela vägen nu?

V64-3: 6 Limerence

Spiken i omgången. Han är i absolut toppform, är startsnabb och blir svårstoppad även här.

V64-4: 4 Guli Frodo

Satt djupt nere i kön i lördags och fick aldrig chansen, hade lite sparat över mål. Hygglig form, rätt distans och ett bra läge. Kan överraska om allt klaffar.

V64-5: 2 Celina Arctous

Har hittat formen på allvar och var fin vid segern senast. Spetsläge nu och leder länge, kanske hela vägen.

V64-6: 10 Ups Face

Gjorde comeback förra fredagen efter ett långt uppehåll och fick en elak resa i dödens. Lade hård press på ledaren men höll riktigt bra hela vägen och var klart bra. Med en lite snällare styrning nu så kan hon dyka upp i segerstriden till slut.

Dessa hästar kommer jag garanterat ha med på mitt system ikväll, förutsatt att de inte blir strukna förstås. På andelssidan så finns ett preliminärt system upplagt och är synligt.

Andelsspel:

Jag gör som vanligt andelsspel för Axevalla Travbana i samarbete med Min Andel. Systemet för idag heter ”Carlsons V64”, säljs i 10 andelar á 96:- och är exklusivt, dvs att det inte varvas. Ni hittar andelsspelet via denna direktlänken.

Häng med på en andel och få en spännande kväll!

/Niclas

Niclas Carlson's andelsspel

Se fler andelsspel från Niclas Carlson