Speltips

V86 Bjerke/Solvalla 7/2-24 med Axevalla-Carlson

V86 ® 7 februari, 2024 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: V86 Bjerke/Solvalla 7/2-24 med Axevalla-Carlson

Det är jättejackpot på V86 den här veckan och allting avgörs på Bjerke och Solvalla. Omgången ser klart intressant ut, trots att risken för en favoritparad finns. Men vi försöker jobba in några skrällar på vägen ändå, såklart! Pga tidbrist så blir det endast mina spikar och några skrällbud till kvällen, men det är bättre än inget alls i alla fall.

Spikarna:

V86-2: 6 Sandokan

Satt fast med rubbet kvar förra onsdagen och såg fin ut. Att han galopperade kort före mål berodde på att han klev upp i vagnen framför, så det tar jag inte hårt på. Kan öppna bra och ska kunna hamna bra till. Tål att gå i dödens och ska ha en mycket bra chans att bara krossa alla ikväll.

V86-7: 12 Wall Of Moni

En riktigt fin häst som kommer rusa upp i klasserna under året, bara han får vara hel och frisk. Löste comebacken på ett fint sätt och har tränat bra efteråt. Blir enormt hårt spelad, men han är en undantagshäst och vinner hur loppet än blir kört…

Skrällbud:

V86-1: 9 Pontiac

Provade på V75 senast och satt då fast i andra ytter med allt kvar. Såg fin ut och formen är klart bra. Blir rejält bortglömd ikväll och kan mycket väl blåsa ner alla till slut.

V86-3: 12 Panzo

Har två lopp i kroppen och är inte så tokig som raden anger. Kan avsluta vasst och är inte helt borta.

V86-4: 5 Light On Me

Vinner inte så ofta men trivs bra över distansen och formen är helt ok. Ska kunna få en fin resa härifrån och går alltid starkt till slut. Med i segerstriden.

V86-5: 8 Hafell Bris

Är i bra form och står ganska bra till i det här loppet. Har ett starkt slutvarv och kan mycket väl blanda sig i segerstriden igen.

V86-8: 12 Egon Vendil

Håller sin fina form och har en bra avslutning att tillgå. Hittar han en bra rygg att gå i fram till 3-400 kvar så kan det gå riktigt fort över upploppet och skrällchansen finns.

Andelsspel:

Jag gör som vanligt andelsspel för Axevalla Travbana i samarbete med Min Andel. Systemet för idag heter ”Carlsons V86”, säljs i 10 andelar á 241:- och är exklusivt, dvs att det inte varvas. Ni hittar andelsspelet via denna direktlänken.

Preliminärt system finns på andelssidan.

Nu tar vi dem!

/Niclas

Niclas Carlson's andelsspel

Se fler andelsspel från Niclas Carlson