V64-tips

- Ta del av allt här!

V64 tips från våra duktiga tippare. Gratis för dig att rygga! Här kan du  läsa alla våra tips till V64. Häng på MinAndels experter i jakten på nya storvinster. Läs fler travtips här!

V64 och tips

Läs allt är om våra V64 tips och V64 som spelform. Vi går in på djupet vad som kännetecknar bra tips och den anrika spelformen V64.

Frågor och svar om V64

Hur fungerar V64?

V64 går ut på att hitta vinnande häst i 6 travlopp i följd. Får du 6 rätt vinner du pengar. Hur mycket är beroende på hur stor omsättnings omgången har och hur många som har 6 rätt. Du kan även vinna pengar på 5 och 4 rätt och därav namnet V64.

Läs våra travtips här!

Var hittar jag bra V64-tips?

Våra tips till V64 skrivs av erfarna tippare som vunnit mycket på sitt travspel genom åren. De analyserar omgången i minsta detalj och har de rätta kontakterna inom travet. Deras egna spelidéer ligger till grund för deras tips och egna travsystem som man ibland kan köpa in sig i utan avgift.

V64 tips av experter

Var köper jag andelar till V64?

Andelar till V64 kan du köpa direkt av tippare. De lägger ofta upp sina privata andelsspel på sin blogg hos oss på MinAndel och på sina konton på sociala medier. Om du vill köpa andel till V64 så ta en titt på MinAndel.se och rygga din favorittippare!

Var läser jag gratis travtips varje dag?

Våra tippare lägger ut gratis travtips varje dag. Vi tippar främst på de stora streckspelen som V75, V86 & V64. Men även den folkkära spelformen Dagens Dubbel tippas frekvent av våra tippare. Tvillingspel, vinnarspel och platsspel dyker också upp ibland på vår sida för travtips.

Du kan också rätta din rad på V75 och V86 hos oss. Du hittar dem genom att klicka här: V75 resultat och Rätta V86.

Tips till Stryktipset

Förutom travtips så är våra tippare även insatta och duktiga tippare på stryktipset och hockey i allmänhet. Många har sina favoritlag i båda sporterna och man följer dem lika slaviskt som man följer bra och V64. Några har faktiskt varit aktiva själv och spelat fotboll och Hockey på högnivå, i lag som Timrå IK bland annat.

Nu har vi nyligen startat upp ett andelslag på Svenska Spel där upp till 50 personer kan vara på våra tippares system kopplat till fotboll.