V75-tips

- Ta del av allt här!

V75 tips, helt gratis, av våra tippare inför alla omgångar av V75. Även inför kommande V75 extraomgångar. Läs tipsen till V75 och spela själv eller haka på våra tippares andelsspel på ATG Tillsammans. Läs fler travtips? Klicka på följande genvägar: Dagens Dubbel, V86 eller alla våra gratis travtips.

V75 tips lördag

Läs våra V75-tips! Våra travtippare har bevisat gång efter gång att de har känsla för att hitta vinnare. Noggranna analyser och en medfödd känsla för spel och hästar ligger till grund för våra vinnande travtips.

När det kommer till V75 tips lördag så gäller det att hitta sju vinnare i sju lopp som ligger inom ramen för V75. Såklart vill man göra det för så billig peng som möjligt. Men med större system får man med fler kantbollar på sitt system. Att spela på hästar är bland det svåraste man kan göra inom betting och därför behöver man ibland gardera vissa lopp rejält.

V75 tips lördag som vunnit miljoner

Våra tippare har vunnit flera miljonvinster hos ATG och totalt dragit hem miljoner till våra andelsköpare. Vill du vara med på ett större system från våra tippare kan du välja andelar här.

Vi kör våra andelsspel via ATG Tillsammans!

 

Vanliga frågor och svar om V75-tips

Var hittar jag bästa V75 tipsen?

Bästa V75-tipsen hittar du hos tippare som vinner mest pengar i förhållande till hur mycket man tippar för. Det finns ett antal betaltips men minst lika bra V75-tips som är gratis. V75-tips från anonyma personer bör du dock undvika.

Var kan jag läsa V75 tips gratis?

Du hittar gratis V75 tips på många sidor på internet. Det gäller dock att hitta en sida med hög trovärdighet. Det har en tippare om tipparen själv spelar efter sina tips. Såna V75 tips hittar du på MinAndel.se där tipsen ligger till grund för andelsspelen.

Var kan jag köpa V75 tips?

Du kan köpa V75 tips på många olika tipsbolag. Vissa finns på internet och vissa finns i tidningsformat. Sen är det några som även arbetar med videopodd samt vanlig traditionell ljudpodd. Det rekommenderas att även kolla på gratis V75-tips då de ofta är minst lika bra.

Vad är bra V75 tips?

Det finns ett enkelt svar på vad som är bra travtips. Det är såklart att man går plus i längden och gärna mycket plus. Men när man läser tips så vill man se att tipparen kan motivera sina val av ekipage och att de har balans i systemet som tipset ligger som grund för.

MinAndels V75-tips

Det som är unikt med MinAndels travtips är att dom är helt gratis trots att de är bland de bättre på marknaden. Johan Ulveståls podcast Stall V75 och Skräll-Kollen från Andreas ”HawkEye” Söderström är exempel på mycket uppskattade V75 tips.

Som du förstår är våra travtips i olika format och från olika tippare där alla har sina unika specialiteter att bidra med.

V75 tips

Du kan också läsa V75-tips från 5 tippar V75 och Björnkollen.

V75 resultat

Efter varje avslutad omgång kan du kolla hur våra V75-tips stod sig i konkurrensen. För att rätta V75 resultat så behöver du hålla kolla på ditt system och sedan rätta det mot resultatet. Det gör du enklast på vår sida för det eller på atg.

Travtips förutom V75

Förutom V75 tips lördag så erbjuder vi våra kunder på tips till V86, V64, Dagens Dubbel, GS75, V4, Tvillingspel och mer. Allt helt gratis och bara att rygga. Våra tips är vinnande och skapas alltid av våra tippare. Tipsen görs verkligen från grunden där våra tippare ofta börjar sin V75 analys genom att titta i lopparkivet hos ATG eller på ATG-Play

Analyserna läggs sedan upp på MinAndel.se för att kunna ryggas av våra besökare. Eller om man föredrar andelsspel så köper man in sig i respektives tippares andelsspel.

Så här kan våra travtips se ut

Avd-1

Här är favoriten 11 Propulsion fast med bakspår vilket gör det intressant spelmässigt att gardera. Till spets kommer 4 BBS Sugarlight eller 2 Spring Erom och om det blir körning mellan dessa två är loppet över. Då vinner Propulsions plättlätt. Men kommer någon av dem till spets lätt så blir det andra bullar.

I vinnarhålet kommer vi hitta 1 Vincent As som är en duglig häst. Kan absolut ha att göra med vinsten då han har en mycket vass speed. Om luckan dyker upp på upploppet så kan han bara blåsa ner alla.

Propulsion är dock en klass häst och med Örjan Kihlström i sulkyn kommer han inte lämna något till slumpen. Vi tror ekipaget avancerar fram till dödens så fort tempot sänks efter startrusning, och kontroller loppet därifrån.

Vi måste också nämna 5 Ringo Starr Treb som är en häst på väg mot yttersta eliten. Ska man gardera lite större ska den absolut med då han avslutade 08 sista 500 i senaste starten.

Rank: A: 11 B: 4,2,1,5,3 C: 8,9,10,6,7,12

Avd-2

Här hittar vi dagens mest överspelade favorit i 12 Southwind Hydro. En häst med grym kapacitet men Kenneth Haugstad vinner inte ihjäl sig från spår 12 på V75. Istället känns det upplagt för två stycken med betydligt bättre spår, och spelvärdet är skyhögt. 4 Muscle Hustle med Robert Bergh i sulkun kommer ta hand om ledningen rätt så bekvämt då den är ruggigt startsnabb. Bergarn rycker också skorna för första gången och huvudlaget är helstängt för första gången. Utöver det så slänger man på en jänkarvagn som hästen gått i 4 gånger och vunnit samtliga.

Det enda motbudet mot Bergarn är startgalopp och då kommer 3 Global Weather med Magnus Jakobsson till spets. Den hästen är 7 av 8 från spets och sett bländande ut i Norge i två starter. Är snabb ut men kan aldrig svara ut Muscle Hustle.

Här sätter vi ner foten och spikar Robert Berg och 4 Muscle Hustle! Kör bara Bergarn, kör!

Rank: A: 4 B:3 C:12,1,5,9,1,6,8,7,11,10

Avd-3

Ett öppet stayerlopp uppdelat på tre volter där favoriten 14 Cokstile ser ut att ha ett passande lopp framför sig. Är urstark och vunnit 8 av 11 på längre distans och i tuffa lopp dessutom. Senast på Solvalla avancerade Erik Adielsson fram med Cokstile utvändigt ledaren varvet kvar och styrde helt och hållet loppet. Vann sen övertygande med 3 längder till godo.

Men bakspår är bakspår och visst kan det blir trafik i vägen om Erik väntar för länge med att avancera. Finns egentligen bara 2 motbud här som båda finns på första volten. 1 Ultra Bright och 4 Montdore. Den förstnämnda kommer till 100% att ta hand om spets och sedan köra där. Montdore vill hitta ner bakom 2 Stay Strong för att kunna komma fram i dödens före favoriten avancerar.

Blir det så varvet kvar kan det bli tufft för favoriten med minsta strul och då har vi en spurtuppgörelse mellan 1 och 4.

Rank: A: 14,1,3 B:- C: 2,5,8,11,12,7,6,13

Avd-4

Spetsstriden är osäker då 2,3,4,6 är startsnabba och vill till ledningen. Väntas en utdragen spetskörning då även kuskarna är ingen som viker lätt. Detta bäddar för hästarna från bakspår, speciellt 9 Sheriff Bi som är stark och alltid går hela vägen in i mål. Har vunnit 6 av 6 på balanser som gäller för dagen, barfota bak, vilket också är ett stort plus.

En annan som gynnas av de höga tempot är 1 Whipped Eggs, om ekipaget kommer ut från innerspår. Lär bli över men med lite tur så blir dom att räkna med på upploppet. Spelad till endast 4% så måste de med på systemet och utgör tillsammans med Sheriff Bi ett starkt lås.

Vill man gardera vidare så kan man man ta med hästar som kör om ledningen. Om någon , mot förmodan skulle komma till spets enkelt så kan det bli tufft för övriga att hinna fram.

Rank: A:9,1 B:4,6,2,3 C: 10,11,5,8,7

Ni förstår fortsättningen.